243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Elem, da dodam i ja svoju završnu reč.

Čestitke Stefanu na pobedi, ne mogu da kažem da je nezaslužena, ali meni se pesma nije dojmila, stoga nije bilo poena sa moje strane. Pohvale Bebiju na odličnoj i interesantnoj organizaciji, takođe drago mi je zbog 5. mesta, iako je, po meni pesma bila za TOP3. Ostatak mojih "većih" poena, već po običaju van TOP10, mada mi je žao zbog interesantne pesme "Minouche", a nekako sam znala da je etica iza nje, 2x 10 poena od mene. Još bih izdvojila i Turkinju, koja ne pripada vrsti muzike koju uobičajeno slušam (možda je pomalo doprinelo i to što sam navučena u poslednjem periodu na njihovu muzičku scenu i serije), ali mi je nekako pesma na prvo slušanje delovala ludo i interesantno, mada je u finalu zbog jačine konkurencije dobila nešto manje poena.

Što se polufinalnih rezultata tiče, dosta bolji su bili oni u prvom polufinalu, jedino su eventualno, umesto Diskoteke Avaria, mogli dalje Balašević/Carminho, dok sam mnogo manje zadovoljna rezultatima suprotnog polufinala u kome mi je prošao samo jedan favorit The Faim (bravo Stole za izbor), iako bi mi tek onda bilo zeznuto za glasanje.

Hvala svima na glasovima za Blasa, ne bih izdvajala posebno, pošto smatram da je svaki podjednako vredan. U početku sam imala na pameti nešto drugo, ali mi je u nekim trenucima zvučalo kao više mid-tempo ritam, te stoga nisam htela da se kockam, a i tih dana sam na Spotify dosta slušala latino listu na kojoj mi je često nailazila ova pesma, pa stoga reših da pokušam. Inače sam, tek kod slanja registrovala koliko je kratka pesma, dotad mi uopšte nije upadalo u oko. :LOL:

Zadati printscreenovi za organizatora:
prijave, recimo neka bude Destry94, Replay
glasovi u polufinalu: liberta, Nije sve tako sivo
glasovi u finalu: Novinar, Niko (kad je već izrazio želju)

LU ću okačiti nešto kasnije, kao i poruku sa spiskom zadataka.

Čestitke pre svega na lepiej organizaciji! 🤗
Ja sam znao, čim sam dobio zadatak, da će mi biti veoma tesko na ovom izdanju, jer uopste ne slusam taj tip muzike i sve mi je bilo nepoznato.
Čestitke takodje pobedniku, nazalost od mene nije bilo poena, ali to nije tip muzike koju volim. 👏🏻
Vidimo se mozda na sledecem izdanju, sve zavisi od teme! 🤭

Čestitke pre svega na lepiej organizaciji! 🤗
Ja sam znao, čim sam dobio zadatak, da će mi biti veoma tesko na ovom izdanju, jer uopste ne slusam taj tip muzike i sve mi je bilo nepoznato.
Čestitke takodje pobedniku, nazalost od mene nije bilo poena, ali to nije tip muzike koju volim. 👏🏻
Vidimo se mozda na sledecem izdanju, sve zavisi od teme! 🤭
Hvala Micke dušo zlato. 💕 💋

Skoro 100 stanica ovde, bilo bi lepo da izguramo do 100. dok Petar ne otvori novu temu 😍

Pa ajde, imate još vremena:LOL:

Meni dođe da zapevam sad Happy Ending, al mislim da me ne biste slušali. :ROFLMAO:

Htedoh da kažem koliko sam tokom ove sezone imao sreće sa zadacima, ni jedan loš nisam imao, sve je ispalo kako sam hteo. Pa čak i na Milanovom izdanju sam dobio verovatno najlakšu reč, samo da mi nastavi ovako 😍

Htedoh da kažem koliko sam tokom ove sezone imao sreće sa zadacima, ni jedan loš nisam imao, sve je ispalo kako sam hteo. Pa čak i na Milanovom izdanju sam dobio verovatno najlakšu reč, samo da mi nastavi ovako 😍
Mora da dobro manifestuješ sebi stvari, da li si siguran da nemaš neko veštičije poreklo? :D

Mene sahranili i Milan i Bebi sa zadacima, tako da se klonim od njih ko đavo od krsta (poruka za Petra da ih ne daje)

Mene sahranili i Milan i Bebi sa zadacima, tako da se klonim od njih ko đavo od krsta (poruka za Petra da ih ne daje)
A tebi sam ja manifestovao prolaz, u sebi sam govorio kako bi bila fora Leo da ti pred kraj da top ocenu i ubaci te u finale. Tako je i bilo, želeo sam ti da se raduješ.

A tebi sam ja manifestovao prolaz, u sebi sam govorio kako bi bila fora Leo da ti pred kraj da top ocenu i ubaci te u finale. Tako je i bilo, želeo sam ti da se raduješ.
Hvala ti puno, Avarija u finalu me je više obradovalo nego pobeda onomad sa pesmom kojom sam znao da udaram na vrh

Još sam te stavio na kraj prozivke jer, realno, jeste WTF momenat. :D
volim ovu WTF tradiciju za kraj, isto kao što je prošlo izdanje bilo Il Volo vs Evelyn Evelyn za poslednje mesto (bez uvrede za pošaljioce, više u kontekstu nečega ekscentričnog)

Back