244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Dok traju prijave podsećaćemo se učesnika i pesama sa prvog i drugog izdanja jFSC-a.

Postoji nekoliko pesama koje se još uvek slušaju u Petarstanu, a među njima je "Closed Doors" Anastasije Petrik, koju je slao @Doctor Who i završio na 11. mestu u finalu.

Gde je Anastasija Petrik danas?

Pobednica Dečje Evrovizije je, nažalost, zbog rata u Ukrajini morala da napusti svoju zemlju. Preko Varšave je stigla do SAD i trenutno je u Filadelfiji.

Od svega mi je najbolja njena sa JESC :D

Stigla i 20. prijava, a petarstanski mediji pišu da se u blizini arene koja će ugostiti FSC pojavila zmija bojkotara iz porodice boycottaris. Nadležni pozivaju sve prolaznike i zaposlene u areni da ne paniče, a ministar zdravlja je izjavio da je "dovoljno da građani samo zaobiđu zmiju, ona nije agresivna, bojkotuje sve ljude koji joj priđu i samim tim i ne ujeda". Prolaznici kažu da nisu čuli ni siktanje.

Bonus video: Snimak od pre nekoliko godina kad su zaposleni u areni tokom emitovanja PMTV nagrada morali da iznesu zmiju bojkotaru napolje

Mtv Awards Snake GIF by MTV Movie & TV Awards

Last edited:
Potpuno očekivana tema od Petra, meni je ok sasvim. Ima se tu čuti mnogo kvalitetne muzike, ako potražimo malo šire. :D Obožavam pesmu koju sam poslao, bukvalno, te bi mi bilo drago da se dobro plasiram. :)

Jeste donekle bilo i očekivano, želeo sam da bude tradicija da jedno izdanje u par godina bude posvećeno mladim talentima, ali pošto su mi stizale poruke tipa "Nadam se da nije jFSC" možda će ovo biti poslednje ovakvo izdanje, bar u mojoj organizaciji. :D Ili ćemo ga možda imati još ređe, tipa jednom u 4-5 godina. :D

S ovim izmenama, ova tema jako podseća na temu 81. FSC-a kad smo, čini mi se, slali izvođače koji su rođeni 90-ih. A to je bilo pre 163 izdanja, pa neka neko izračuna koliko je godina prošlo od tad. Kapiram da su tad ti izvođači imali slično godina kao ovi rođeni 2001-2005.

Na jFSC sam otkrio Billie Eilish, čini mi se. Dan danas mi je Bellyache njena najbolja pesma.
Billie iz tog perioda >>>>>>>>
I meni isto jedna od njenih boljih, a mnogo volim i Six Feet Under. Od novijih Lovely i No Time To Die

Jeste donekle bilo i očekivano, želeo sam da bude tradicija da jedno izdanje u par godina bude posvećeno mladim talentima, ali pošto su mi stizale poruke tipa "Nadam se da nije jFSC" možda će ovo biti poslednje ovakvo izdanje, bar u mojoj organizaciji. :D Ili ćemo ga možda imati još ređe, tipa jednom u 4-5 godina. :D

S ovim izmenama, ova tema jako podseća na temu 81. FSC-a kad smo, čini mi se, slali izvođače koji su rođeni 90-ih. A to je bilo pre 163 izdanja, pa neka neko izračuna koliko je godina prošlo od tad. Kapiram da su tad ti izvođači imali slično godina kao ovi rođeni 2001-2005.

Mislim da je to bilo ili kasno 2013 ili rano 2014 ali mozda gresim.

Mislim da je bilo otprilike negde u septembru ili početkom oktobra 2013. da budemo još tačniji. :D 2014. godina počinje od 88. FSC-a.
Što se tiče Billie, i meni je Bellyache njena najbolja. Čak sam i htela da je šaljem tada, ali Destry bio brži. :D Mada se ne žalim preterano, otkrila sam još jednu lepu pesmu, iako se nisam baš proslavila sa plasmanom.

Mislim da mi je ovo prvo ucestvovanje na jfsc jer na taj prvi jfsc nisam imao pesmu, a za drugi nisam bio na forumu, mada sam naknadno video da je Bjorn poslao tad jednu pesmu koja bi mi bila na spisku 'Last nights mascara' od Brynn Cartelli

A sad ste me malo zadumali jer isto znam Bellyache od fsca, a nisam ucestvovao ali mislim da je znam zbog specijala na kraju godine.

Da, sad sam gledala tabele, bila je na specijalu na kraju 2018. (ne znam zašto sam bila ubeđena da je prva tema bila ranije :ROFLMAO: ).

Premišljao sam se šta da pošaljem i na kraju sam itekako zadovoljan onim što sam pronašao a to mi je najvažnije.

Na jFSC sam otkrio Billie Eilish, čini mi se. Dan danas mi je Bellyache njena najbolja pesma.
Kad sam je tada poslao, nisam bas mogao da poverujem da ce biti tolika zvezda ali mi je toliko drago sto jeste postala zvezda. Posebna vrsta umetnice!

To je posebna čar ovakvih izdanja, jer se nikad ne zna ko je sledeća nova zvezda među učesnicima. Pa i Au/Ra je tek postala poznatija kasnije, saznali smo među prvima za nju maltene. 😁

Bili Ispajliš. Opet cu da ostanem u pfu, namjerno. Ne znam sa današnjim kidarama nikako, pogotovo me sram kad vidim da su ovi 00 pa nadalje konstruktivno izgradili karijere, a ja devedestreće i baš me nesto neće

Back