Dok traju prijave podsećaćemo se učesnika i pesama sa prvog i drugog izdanja jFSC-a.
Postoji nekoliko pesama koje se još uvek slušaju u Petarstanu, a među njima je "Closed Doors" Anastasije Petrik, koju je slao @Doctor Who i završio na 11. mestu u finalu.
Gde je Anastasija Petrik danas?
Pobednica Dečje Evrovizije je, nažalost, zbog rata u Ukrajini morala da napusti svoju zemlju. Preko Varšave je stigla do SAD i trenutno je u Filadelfiji.
Ovo drugoDvoumim se da li da preskočim ILI se IPAK prijavim, samo da bi ovom što mi prijavio pesmu dao nulu. Velika je to borba sa samim sobom.
Billie iz tog perioda >>>>>>>>Na jFSC sam otkrio Billie Eilish, čini mi se. Dan danas mi je Bellyache njena najbolja pesma.
Jeste donekle bilo i očekivano, želeo sam da bude tradicija da jedno izdanje u par godina bude posvećeno mladim talentima, ali pošto su mi stizale poruke tipa "Nadam se da nije jFSC" možda će ovo biti poslednje ovakvo izdanje, bar u mojoj organizaciji.Ili ćemo ga možda imati još ređe, tipa jednom u 4-5 godina.
S ovim izmenama, ova tema jako podseća na temu 81. FSC-a kad smo, čini mi se, slali izvođače koji su rođeni 90-ih. A to je bilo pre 163 izdanja, pa neka neko izračuna koliko je godina prošlo od tad. Kapiram da su tad ti izvođači imali slično godina kao ovi rođeni 2001-2005.
Iiii to nam je tema sutrašnjeg podsećanja na jFSC! Stay tuned.Na jFSC sam otkrio Billie Eilish, čini mi se. Dan danas mi je Bellyache njena najbolja pesma.
Kad sam je tada poslao, nisam bas mogao da poverujem da ce biti tolika zvezda ali mi je toliko drago sto jeste postala zvezda. Posebna vrsta umetnice!Na jFSC sam otkrio Billie Eilish, čini mi se. Dan danas mi je Bellyache njena najbolja pesma.