244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Ja sam imao dve pesme u užem izboru i onu koja je poslata mi je izabrala medicinska sestra.

Ima li hajpa???

crowd audience GIF by 2017 MTV Video Music Awards

fans GIF by 2017 MTV Video Music Awards

Baš nemam pojma šta da očekujem za svoju pjesmu, samo da ne bude nebitna kao prošla a tako lijepa je bila...

Zvanični spisak jezika koje imamo u ponudi večeras:

engleski
hebrejski
francuski
slovenački
srpski
albanski
rumunski
grčki
bugarski
tagalog
makedonski
korejski
ukrajinski

Last edited:
Evo još malo informacija o večerašnjem šouu:

- pesme će biti postavljane po žrebu koji je namestila produkcija

- ispod svake pesme će biti Spotify isečak od 30 sekundi tako da ćete odmah moći da čujete i prokomentarišete pesme
- o svakom izvođaču ćemo imati neki fun fact, umesto biografije i sl.
- po prvi put nećemo znati ko su autori pesama i neće biti zastava na banerima što je neobično za Petarstan

- odmah nakon šoua će vam biti dostupne Spotify plejliste jer znamo da jedva čekate da slušate pesme 24/7

Ja nemam nikakva očekivanja što se pesama tiče, tako da ako se iznenadim, to može biti samo pozitivno. :D

Nova kletva: Dabogda ti se pesma dopala Tinteu
Recimo, za Stefana28 ne vazi. 😁

Ovako bih opisao moju pesmu. U sustini je dobra, recimo neka lepa slatka limunada, pa ako volite limunadu dopascevam se. A s obzirom da je vecina za nesto jace, onda ce je docekati na noz.

A sto se tice hajpa. Ja sam sam po sebi hajp za FSC, tako da mi ne treba dodatni hajp. :D

Ja nažalost neću moći toliko da ispratim uživo, ali ću se zato potruditi da što pre bacim prve komentare 🙏

P9pFoLw.png

Dobrodošli na ceremoniju predstavljanja takmičara 244. FSC-a!

37 solo izvođača, 1 duet i 1 grupa (ako smo dobro izbrojali :D) će se boriti za vaše simpatije narednih desetak dana, a zajedničkim snagama izabraćemo pobednika.

Ko će se upisati na LU? Ko će se naljutiti zbog komentara na Slušamo-u? Kome smeta tuđi sistem bodovanja pesama?! Saznaćemo sve to i ostalo u danima koji nam predstoje.

Ide gas!

Back