244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Bicu Petrov advokat na 2 minuta

Interesantno koliko burnih reakcija na to sto ne voli stare pesme, a sad svi stariji forumasi negoduju na ovu temu i ocekuju sve najgore🤔

Ne vidim u čemu je problem, obrazložio sam na šta mislim, ne bojkotujem bilo koju pesmu ovde.
I molio bih da prestanite da se kačite na moje postove kako biste rekli nešto drugim forumašima. Ozbiljno smara.

Interesantno koliko burnih reakcija na to sto ne voli stare pesme, a sad svi stariji forumasi negoduju na ovu temu i ocekuju sve najgore🤔
Ali što je to interesantno, takva dinamika se provlači kroz maltene svaku temu ovde 😂

Haha, da, da, nego nisam hteo da pišem to kako ne bi nastala opet neka drama.

Meni je najjače što nije prošlo ni jedno izdanje od tog događaja. 'Ajde da je prošlo nekoliko meseci, pa se kao zaboravilo, nego odmah sledećeg se menja priča potpuno, svi hejtuju mlade ljude i pomisao da se šalje takva muzika na FSC, karijere im se nazivaju TikTok karijerama i slično i niko ne kaže ništa na to, ja čak menjam temu da udovoljim! :D

Još jedan dokaz koliko su ljudi licemerni, koliko imaju dvostruke aršine i koliko se neke stvari najmanje tolerišu meni iz nekog razloga.

Izgleda da svako ima svoje uZdE. :)

Ti si advokat kad god treba potpaliti vatru i skrenuti temu u nekom pogrešnom pravcu. Ovo što si rekao bi možda imalo smisla da je ceo prošli FSC bio posvećen pesmama iz prošlog veka, a pošto nije, komentar ti je prosto bespredmetan. Suštinska razlika-tamo je itekako postojalo prostora i materijala za taj bojkot koji tako suvereno potencirate, a ovde to prosto nije slučaj-odnosno, sve se svodi na to da li se određena pesma nekome dopada ili ne, u prevodu, sve pesme su tematski u istom košu. A da li nekom prijaju ili ne, stvar je preferencija.

meni je skroz OK tema što je od 2001. nadalje, ima definitivno dobrih pesama i dovoljno toga da se probere

da je tema bila za maloletne to bi već bila posve druga priča...

nema teme gde nisi pokrenuo neku raspravu bez razloga, iako sam ovde takođe na Petrovoj strani s obzirom da je prilagodio pravila većini

Znaci ono sto hocete reci je da je problem bio tu ali je krivica na meni sto sam skrenuo paznju na to. Ok.
Moj komentar se odnosio na to da bi ti za početak mogao da naučiš kako da svoje primedbe i frustracije usmeriš na osobe na koje se to i odnosi, a ne da se zakačiš na nečiji post kako bi prošvercovao to šta ti je palo na pamet u datom trenutku. Bljuje mi se kad vidim da se ovde obraća nekim forumašima, pojedinima, znaju oni ko su, svi stariji forumaši. Rasprave na nivou osnovne škole me ne zanimaju i ne dolazi mi u obzir da me neko stavlja u koš sa bilo kim, zato što vrlo jasno i eksplicitno uvek obrazložim svaki svoj komentar, ukoliko postoji potreba.

Ukoliko imaš/te problem sa nekim, ili te nerviraju nečiji dupli standardi izvoli prozovi ih i imenuj ovde, ili im se obrati privatno, pa se raspravljajte do besvesti. Prošli put si se na sličan način oglasio o tome kako i kada treba da se glasa, nakon mog komentara da sam poslao bodove (počeću da mislim da je lično). Ja sam i na prethodnom izdanju rekao da se ovde često koristi svaka moguća prilika da se stari dugovi poravnaju, ali molim vas budite frajeri pa to radite sa stilom.

Mislim da je sasvim ok s vremena na vreme imati težu temu, mada meni lično ova uopšte nije bila teška. Naravno da neće sve svima odgovarati, ali treba uvek dati šansu i nečem drugačijem i svakako da nekad treba dati šansu i mlađim izvođačima, pogotovo što dosta pesama sa ovakvih izdanja ne bi smo verovatno čuli inače, a svako će uvek naći makar nešto što im se sviđa. Ja sam do sad stigao samo isečke da poslušam i samo na osnovu toga mogu reći da mi se dosta pesama svidelo, meni je ovo još jedno u nizu odličnih izdanja i svaka čast Petru na dosadašnjoj organizaciji 😀

pogotovo što dosta pesama sa ovakvih izdanja ne bi smo verovatno čuli inače
Glavni razlog zašto volim ovakva izdanja. Verujem da su nam svima pesme koje smo poslali bile negde na dnu liste, ili bar većini. Eto prilike da se isprazni i taj deo spiska. :)

Elem, za večeras smo pripremili jedno malo iznenađenje forumašima koji planiraju da dođu na Slušamo.

Naime, po prvi put,
Slušamo FSC dodeljuje priznanja takmičarima!

Sve pesme su nominovane samo jednom u svojoj kategoriji i imaćemo samo jednog pobednika u svakoj kategoriji.

Kategorije ćemo otkriti naknadno, a forumaši koji budu bili prisutni na Slušamou će dobiti link na kome će glasati u svakoj od kategorija.

Rezultati će biti objavljeni čim budu glasali svi forumaši!

Meni ovakve teme ne leže jer slabo slušam i poznajem mlađe izvođače. Ali i to treba nekada jer je upravo i čar FSC-a u tome da čuješ i/ili pronađeš nešto što inače ne bi.
Što se mene tiče tema je mogla da bude i onakva kao što su bile i prethodne jFSC teme. Nemam problem da se malo pomučim i istražim, iako je ovo pojednostavljivanje pravila znatno olakšalo učešće. Na Petrovom mestu ja ne bih popuštao sa pravilima. Ali dobro, valjda ja uživam u forumskom kmečanju. :ROFLMAO:

Moj komentar se odnosio na to da bi ti za početak mogao da naučiš kako da svoje primedbe i frustracije usmeriš na osobe na koje se to i odnosi, a ne da se zakačiš na nečiji post kako bi prošvercovao to šta ti je palo na pamet u datom trenutku. Bljuje mi se kad vidim da se ovde obraća nekim forumašima, pojedinima, znaju oni ko su, svi stariji forumaši. Rasprave na nivou osnovne škole me ne zanimaju i ne dolazi mi u obzir da me neko stavlja u koš sa bilo kim, zato što vrlo jasno i eksplicitno uvek obrazložim svaki svoj komentar, ukoliko postoji potreba.

Ukoliko imaš/te problem sa nekim, ili te nerviraju nečiji dupli standardi izvoli prozovi ih i imenuj ovde, ili im se obrati privatno, pa se raspravljajte do besvesti. Prošli put si se na sličan način oglasio o tome kako i kada treba da se glasa, nakon mog komentara da sam poslao bodove (počeću da mislim da je lično). Ja sam i na prethodnom izdanju rekao da se ovde često koristi svaka moguća prilika da se stari dugovi poravnaju, ali molim vas budite frajeri pa to radite sa stilom.

Neverovatno koliko nista nisi shvatio ili si shvatio pogresno. To za glasanje rano sam rekao ne nakon sto si ti pisao da si glasao nego nakon sto je organizator rekao kako su 7 forumasa vec glasali, a nije bilo ni dan nakon priredbe. Nije moj komentar bio namenjem nekome pojedinacno, nego svim forumasima koju su glasali toliko rano, jer je meni licno to neshvatljivo.

Ovo jutros je mozda bilo nakon tvoje lobanje na to da bi mozda ova tema da se ponovi ali se odnosila na svima koji se sad kao muce na ovoj temi, a na prosloj im je bio problem sto Petar ne voli stare pesme (iako i on zna da pretera sa komentarima i time sto namece da se iste ne salju). Ne svadjam se indirektno snikim, niti imamo neki skriveni lore u nasim odnosima, upravo ja se uvek direktno svadjam kad imam problem snekim, tako da manje paranoje molim ne zivimo u telenoveli.

To za glasanje rano sam rekao ne nakon sto si ti pisao da si glasao nego nakon sto je organizator rekao kako su 7 forumasa vec glasali, a nije bilo ni dan nakon priredbe. Nije moj komentar bio namenjem nekome pojedinacno, nego svim forumasima koju su glasali toliko rano, jer je meni licno to neshvatljivo.
Tačno, moja greška, izvinjavam se. Ja sam se oglasio, jer sam se i tada osetio prozvanim.
Nemam nameru da nastavljam raspravu, jer je neprimereno. Ukoliko imaš primedbu obrati mi se lično, u suprotnom te molim da me izostaviš iz svojih proizvoljnih tumačenja.

Moram priznati, osim nekoliko pjesama, većina juniora nije opravdala sudjelovanje. Dosta i poklonih.
No ipak, Top 3 mi je 👌 .

Back