Moj komentar se odnosio na to da bi ti za početak mogao da naučiš kako da svoje primedbe i frustracije usmeriš na osobe na koje se to i odnosi, a ne da se zakačiš na nečiji post kako bi prošvercovao to šta ti je palo na pamet u datom trenutku. Bljuje mi se kad vidim da se ovde obraća nekim forumašima, pojedinima, znaju oni ko su, svi stariji forumaši. Rasprave na nivou osnovne škole me ne zanimaju i ne dolazi mi u obzir da me neko stavlja u koš sa bilo kim, zato što vrlo jasno i eksplicitno uvek obrazložim svaki svoj komentar, ukoliko postoji potreba.
Ukoliko imaš/te problem sa nekim, ili te nerviraju nečiji dupli standardi izvoli prozovi ih i imenuj ovde, ili im se obrati privatno, pa se raspravljajte do besvesti. Prošli put si se na sličan način oglasio o tome kako i kada treba da se glasa, nakon mog komentara da sam poslao bodove (počeću da mislim da je lično). Ja sam i na prethodnom izdanju rekao da se ovde često koristi svaka moguća prilika da se stari dugovi poravnaju, ali molim vas budite frajeri pa to radite sa stilom.