Offtopic

15 000 rsd je loža za Aleksandru Prijović u Areni 29.09....

Karte sedeće su dosta već rasprodate, znači neće biti deljenja od strane SNS.. :D

Lože će vrv morati sama da deli, kolegama i slično, mada ko zna...

Neću ni da idem na taj koncert.. :D

Kupih upravo karte za svetsko prvenstvo u atletici u Budimpešti u Avgustu... 🏃‍♂️🏃‍♂️👟❤️

@Marko

Moram da ispratim Hugues Fabrice Zango, to mi je omiljeni sportista...bio je prijavljen za World Indoor championships u Beogradu, ali je morao da otkaže u poslednjem trenu... :( u kontaktu sam sa njegovim rođenim bratom Alex Cedric, online, nadam se da će i on dečko konačno doći u Evropu, odbili su ga dva puta za vizu, iako mu je brat dvojni državljanin Burkine Faso i Francuske, ali nastupa za Burkinu Faso i osvajač olimpisjke i svetske srebrne medalje!

@Marko

Moram da ispratim Hugues Fabrice Zango, to mi je omiljeni sportista...bio je prijavljen za World Indoor championships u Beogradu, ali je morao da otkaže u poslednjem trenu... :( u kontaktu sam sa njegovim rođenim bratom Alex Cedric, online, nadam se da će i on dečko konačno doći u Evropu, odbili su ga dva puta za vizu, iako mu je brat dvojni državljanin Burkine Faso i Francuske, ali nastupa za Burkinu Faso i osvajač olimpisjke i svetske srebrne medalje!

mariah-carey-i-dont-know-her-02.gif

Gde trenira?
U Francuskoj ili se usred Afrike pojavio neki trenerski guru poput Glen Milsa svojevremeno na Jamajci?

(Ne, uopšte nisam provela tridesete opsesivno prateći Bolta, a sada više trenere i menadžere 😅😁)

Gde trenira?
U Francuskoj ili se usred Afrike pojavio neki trenerski guru poput Glen Milsa svojevremeno na Jamajci?

(Ne, uopšte nisam provela tridesete opsesivno prateći Bolta, a sada više trenere i menadžere 😅😁)
Završio je elktrotehniku u Francuskoj, da Teddy Tamgho bivši šampion, takođe iz Afrike, ali takmičar za FRA mu je trener..
Trenira u Francuskoj najviše, ali i u Americi, nekad i u Africi, stalno je pod pritiskom da pređe pod Francusku zastavu, ali odolove i brat njegov mi je "obećao" da niikad neće učiniti to...brat je dva puta aplicirao za vizu za Evropu ali je odbijen.. :(

Znaci samo ja idem da slusam Draganu Mirkovic...

Cecilija se dolaskom u Zvezdama Granda i penzionisala (nezvanicno).

Završio je elktrotehniku u Francuskoj, da Teddy Tamgho bivši šampion, takođe iz Afrike, ali takmičar za FRA mu je trener..
Trenira u Francuskoj najviše, ali i u Americi, nekad i u Africi, stalno je pod pritiskom da pređe pod Francusku zastavu, ali odolove i brat njegov mi je "obećao" da niikad neće učiniti to...brat je dva puta aplicirao za vizu za Evropu ali je odbijen.. :(

Mogu da zamislim uslove za vizu, kao nama svojevremeno 😭
Nekretnine i bankarski računi na sopstveno ime, što se bez blama traži studentima i klincima u dvadesetim...

A da ne spominjem muku samo da se zakaže razgovor za vizu, mafija koja ide preko privatnih kol centara, i zakazivanje koje se plaća...
(U Italiji je svojevremeno bilo i parlamentarno pitanje kako se u beogradskoj ambasadi određuje privatni kol centar u tu svrhu, i odgovor je bio vrlo čudan, ali su nam srećom par meseci kasnije ukinuli vize...)

• Sad
Reactions: Mrm
Stariji pevači i ne moraju da stvaraju hitove, ako su već afirmisani...ako mogu to im je samo bonus...

Mogu da zamislim uslove za vizu, kao nama svojevremeno 😭
Nekretnine i bankarski računi na sopstveno ime, što se bez blama traži studentima i klincima u dvadesetim...

A da ne spominjem muku samo da se zakaže razgovor za vizu, mafija koja ide preko privatnih kol centara, i zakazivanje koje se plaća...
(U Italiji je svojevremeno bilo i parlamentarno pitanje kako se u beogradskoj ambasadi određuje privatni kol centar u tu svrhu, i odgovor je bio vrlo čudan, ali su nam srećom par meseci kasnije ukinuli vize...)
Još je lekar, sad treba da završi staž u bolnici tamo...

To sve stoji, ali koji je njen poslednji hit?
Nju bas briga za to, bitna joj je porodica. Ona nije ni planirala da se vrati pevanju posle udaje, nego gu muz nagovorio.

A za sve su krivi "srpska majka" i njen "dragi muzic" zasto se povukla i zasto se posle udaje Dragana vise ni ne trudi, nego snima cisto iz hobija. Ali opet kazem, Draganu za to bas briga, porodica pre svega, pa onda njeni fanovi. Dvaput sam je slusao uzivo, zena bukvalno udaljava obezbedjenje kako bi sisla do publike.

@Milica

To je bila prva i za sada jedina medalja za Burkinu Faso na OI...

E3KQESJJKVOMXKHYCMLWYRRAV4.jpg

Naravno, nosio je i zastavu na ceremoniji otvaranja:

AAAGY035.jpg

HuguesFabriceZango1.jpg

Obećali su mi veliku zastavu Burkine Faso u Budimpešti, ako me ispale... 🥸

Back