Offtopic

Svaka čast gospodinu atletičaru, ali najbolje što je iz Burkine Faso ikad došlo je čovjek koji je napravio ovu djevojku:

avatars-000136218941-13c40j-t500x500.jpg
Baš sam o njoj pisao bratu njegovom i tako ga uveo u Evroviziju... :)

@Milica

To je bila prva i za sada jedina medalja za Burkinu Faso na OI...
I završio ETF pride 😳
Mislim, kako? 😅

A taj trener ima samo 34 godine, izgleda da će tek da bude trenerski guru...

• Love
Reactions: Mrm
Jbt još ne znaju oko uplaćivanja mesečnih karata za prevoz, da li će moći pola meseca da se plati samo.. 🤭 Osnovano je pri gradu JKP Naplata prevozne usluge Beograd i oni ne znaju još to da kažu, a jul je.. Mislim da je zaposleno 30-ak ljudi u JKP.. 🤭🤭 Ne, gradska uprava je definitivno najgora.... Kod Šapića se više ne zna ni ko pije ni ko plaća.. 😌

I završio ETF pride 😳
Mislim, kako? 😅

A taj trener ima samo 34 godine, izgleda da će tek da bude trenerski guru...
Da, da, a brat u 🇧🇫 medicinu... :)

A gde nam je Dule, što mi nedostaje Dule ponekad.. :(
Možda Mala zna.. 🤔

Otkud znate, Sandra Perović je super, doduše za filmsku industriju, ali možda i ovom baš posveti pažnju..

Pa jedino što nas može da ''nervira'' je mogućnost da se Sandra neće baviti celom PzE/ESC pričom onako/onoliko koliko je to radila Olivera, a onaj uži tim je i dalje tu. Naznake nekih promena na gore niti zamišljam, niti verujem da će ih biti (sa finansijama je uvek znak pitanja, ali to ne zavisi samo od nje).

Žena je profesionalna i vrlo odmerena.

Finansije su ono što bi najviše trebalo da nas brine lol pa ovogodišnji budžet za PZE je bio skresan, pa nam je scena izgledala kao šupa. Ali što se mene tiče neka pevaju i u jutarnjem, samo da ne ukidaju nf. :D

Back