244. FSC | 3. jFSC | Tražimo novu zvezdu!

Glasala sam u sitne sate, jedva stigoh.

Moja pesma sutra:

turbofolk-ruski.gif

Ajd, sa srećom svima!

Pošto se glasanje približava samom kraju i trenutno nema opasnosti od one velike zmije, napravio sam tabele očekivanja na osnovu uzorka ocena koje je ostavilo osmoro glasača. Možemo da proverimo da li je to preciznije od Chat GPT-a.
Onima koji nisu delili ocene od 1 do 5 već su pravili rang u tri kategorije (po principu semafora) sam utiske kvantifikovao u ocene 5, 3 i 1 kako bi podaci bili uporedivi.
Pošto je rezultat u drugom polufinalu bio izjednačen, i to između više pesama koje se bore za prolaz, kao naredni kriterijum sam uzeo broj maksimalnih ocena (5).
Evo, dakle, zanimacije do objave rezultata:

U6HKMWb.png

9vdzTRH.png

U pravu ste kada mislite da je prvo polufinale jače, makar kada gledamo ove ocene, jer ste u njemu dodelili 549 poena, a pesmama iz drugog polufinala 501 poen.

Pošto se glasanje približava samom kraju i trenutno nema opasnosti od one velike zmije, napravio sam tabele očekivanja na osnovu uzorka ocena koje je ostavilo osmoro glasača. Možemo da proverimo da li je to preciznije od Chat GPT-a.
Onima koji nisu delili ocene od 1 do 5 već su pravili rang u tri kategorije (po principu semafora) sam utiske kvantifikovao u ocene 5, 3 i 1 kako bi podaci bili uporedivi.
Pošto je rezultat u drugom polufinalu bio izjednačen, i to između više pesama koje se bore za prolaz, kao naredni kriterijum sam uzeo broj maksimalnih ocena (5).
Evo, dakle, zanimacije do objave rezultata:

U6HKMWb.png

9vdzTRH.png

U pravu ste kada mislite da je prvo polufinale jače, makar kada gledamo ove ocene, jer ste u njemu dodelili 549 poena, a pesmama iz drugog polufinala 501 poen.
Pokahontas, vi ste?

Paa otprilike i ocekujem plasman kao u Filjijevoj tabeli.

Jedini komentar na sve ovo je da zelim u finale ovog puta 🥹

Mislim da bih (za moj ukus) u oba pf dve/tri pesme iz Filhyjeve tabele premestio iz NQ u finale. Sećam se sa slušanja da su komentari za pojedine predloge koji su u tabeli ostali ispod crte bili većinom pozitivni, mada ni tamo nije bio veliki uzorak, kao ni ovde, prema tome so what is the truth? Oprah gif.

Last edited:
The truth is out there! I saznaćemo je za nešto manje od 11h. :D

Mada, mislim da je najbitnije pitanje kao i uvek: da li Leo ispada?

Back