ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Često se Luksemburg stavlja u isti koš sa San Marinom i Andorom, a nije mu tu mesto. Po broju stanovnika je veći i od Islanda i od Malte, tako da verujem da imaju šta da ponude u muzičkom smislu i bez da uvoze izvođače i kompozitore.

Često se Luksemburg stavlja u isti koš sa San Marinom i Andorom, a nije mu tu mesto. Po broju stanovnika je veći i od Islanda i od Malte, tako da verujem da imaju šta da ponude u muzičkom smislu i bez da uvoze izvođače i kompozitore.
Luksemburg je drzava sa 5 pobeda jesto da su to bile sve pobede do starije doba evrovizije al od Luksemburg ocekuje nesto dobro ne bi se vracali da bi ostali SF

Nazalost, trebali su interno da biraju i to negde 15. marta kada svi ostali izaberu pesme.

Ovako ce postati kao Monako 2004-2006. - par godina ucesca na dnu polufinala i opet povlacenje na ko zna koliko decenija. :(

Nazalost, trebali su interno da biraju i to negde 15. marta kada svi ostali izaberu pesme.

Ovako ce postati kao Monako 2004-2006. - par godina ucesca na dnu polufinala i opet povlacenje na ko zna koliko decenija. :(
ne mora da znaci ako bude dobra pesma mozda

Ma sigurno imaju dobrih izvođača, što kaže Milan nije Luksemburg baš tako mali.

Ja sam prije jedno deset godina otkrio jedan luksemburški bend koji sam baš rado slušao, sad vidim da su se raspali :( Al’ svejedno, topla preporuka ko voli stvari tipa Cyan Kicks i slično

ja sam rodjen kada je irska zadnji put pobedila nece vise nikada

Posljednji nastup Luksemburga:

Baš je lepa pesma, da je interpretativno bilo malo bolje, verujem da bi bolje prošla. Luksemburg ipak ima zavidnu reputaciju, 5 pobeda najviše govori u prilog tome, stoga ih definitivno ne treba stavljati u isti koš sa San Marinom. Mene iskreno baš zanima šta mogu da ponude u 21. veku, obzirom da je 3 decenije odsustva sa ESC-a zaista mnogo.

Samo da im se ne daje posebna povlastica kao sto su radili Italijanima 2011...

Pa Slovacka je pauzirala 1999-2008 i jedva da je ko primetio 2009. da su se uopste i vratili.

Samo da im se ne daje posebna povlastica kao sto su radili Italijanima 2011...

Pa Slovacka je pauzirala 1999-2008 i jedva da je ko primetio 2009. da su se uopste i vratili.
Ja se ne bih zacudio da ide neki jako visok rezultat kod zirija, ali naravno sve pod uslovom da je dobra pesma

Back