ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Osećam da će Luksemburg biti dobar kao što je i ranije bio. Očekujem nešto kao kad se Italija vratila hajp i trud. Realno, Italija najviše se iscimala od celog BIG5 svih ovih godina.
Od svih dosadasnjih paralela, ova izmedju Luksemburga i Italije (njihovih povrataka) je ubedljivo najadekvatnija.

Slovacka, Andora, CG i ostala boranija se ne mogu porediti ovde. Ipak pricamo o petostrukom pobedniku. Samo 3 zemlje imaju vise pobeda.

Toliko van svakog evrovizijskog duha, duha fer takmičenja, duha jednakosti, ma svega, sam taj pristup... da nemam reči...

Ae deda, budi sretan što ti se SM nije (barem eksplicitno) našao na tom boranija spisku 🤭

Ma daj Marko molim te...takav pristup, apriore zvati bilo kog takmičara BORANIJA ili šta već, nasuprot nekoga ko je pet puta pobedio, je toliko pogrešan, toliko neadekvatan, da boli, to je toliko anti svega za šta se valjda zalažemo.. 😭

Ma daj Marko molim te...takav pristup, apriore zvati bilo kog takmičara BORANIJA ili šta već, nasuprot nekoga ko je pet puta pobedio, je toliko pogrešan, toliko neadekvatan, da boli, to je toliko anti svega za šta se valjda zalažemo.. 😭
Ako te takve stvari bole, onda ja nemam reči.

pain-kid-meme-in-tears-pcfrdm9a9lr5zf29.gif

Boranija je pravi izraz za zemlju koja umesto ucesca na ESC odabere da kupi novi automobil za vozni park svoje televizije.
Jao o čemu ti pričaš, daj molim te, u kom si ti pravcu otišao, pa pitaj pola Italije šta misli o trenutnoj vladi tamo..pa ja se tresem šta će biti sa San Remom, vidite da se neke stvari tamo menjaju.. 😔 Izvini ali temu si promašio, ako tako postavljaš šta je Srbija onda, i boranija i grašak i pasulj, 3 u 1..daj molim te...

Last edited:
Još gore, ma boli me uvo za Italiju, NE DIRAJ MI SAN REMO!! 😂😂

Nikad lakše ulepšan dan nekom drugom ljudskom biću i to komada više očigledno. :) Obožavam 😍 kako je lepo kad usrećiš i nasmeješ nekoga tako lako, bez nekih troškova, bez preteranog napora.. ❤️

Btw samo mesto može i odvojeno i zajedno, a ja sam na mesto mislio.. :)

Na srpskom jeziku isključivo spojeno Sanremo, i za grad i za festival. Na engleskom se koristi i odvojeno.
Pa dobro eto jel sam i tebi ulepšao dan? ❤️😍 *ebo Sanremo, da smo mi sretni i radosni..

Biće lepše kada rešim serversku validaciju po poljima forme na frontendu (radno vreme u toku).

Back