Ja sam strejt i to je to.
U 18.-toj godini sam na moru na dens podijumu upoznala decka koji me je sledece godine zaprosio. To je meni delovalo prerano, tek pocela da studiram, sta ce mi obaveze. Ali, da je bio faca, bio je. I sada je.
U 20.-toj sam se iz fore poljubila sa devojkom, moram reci vrlo bljutav poljubac, nije me radio uopste.
Ostale veze sa deckima su bile razlicite jedna od druge, ne mogu se usporediti, neke platonske, neke manje platonske

.
Najduza veza je trajala tri godine, magnetna privlacnost od prvog trena, sve je bilo ekstra sem ukusa za muziku. Tu smo bili krvni neprijatelji. To je bio jedan od okidaca da ga napustim. Posle mi je rekao da 10 dana nije mogao doci sebi sta sam uradila. A koliko je tek meni trebalo da to sve prevazidjem... Jos mu nisam vratila nakit, jer sam nameravala da to uradim, ali to je neka druga tema... i, ne, nisam sponzorusa, to su bili njegovi znaci ljubavi, ispostovala sam to, iako ja gotovo da ne nosim nakit.
Da skratim, bila je jos jedna bracna ponuda, cak sam prihvatila prsten, da bi u kratkom roku jednostavno nestala carolija i ja presekla tu nedoumicu sa ignorisanjem njegovih daljih pokusaja da dopre do mene. Bas sam bila losa, nisam mu dala nikakavu sansu ni da se oprosti od mene. Taj prsten je zavrsio u crkvenoj nisi za molitvu kao prilog crkvi.
A sto se tice prethodne teme, Bi ekipa nije jedina koja bi da omasti brk, svi to zele, samo su neki vise, a neki manje uspesni.