Ljubav, navika, panika

Oh, zavidim vam, ali vam i ne zavidim na takvim iskustvima. Ja sam sve uvek školski radio, jednostavno ne volim takva (uglavnom neprijatna) iznenađenja ukoliko se odnos produbi, iako se dešavalo da pojedinci sačekaju i kasnije otkriju da su biseksualni.
Mislim, zavisi do osobe, znam ljude koji su imali lepa i netraumatačna iskustva i u takvim odnosima i rekao bih da je sve stvar iskrene komunikacije, ali isto tako znam i za situacije gde su ostavljeni pevali/urlikali Da l' ona zna ko sam ti ja lol

Kod mene trenutno važi rezervacija za jednu osobu, ali volim i super mi je.

667.webp

Jao evo je tema!!!

Pošto generalno teško mi išlo tokom svoje ljubavne karijere da uspostavim neku vezu koja traje duže od dva meseca uglavnom su mi se iskustva svodila na švaleracijama.
Na Exitu sam rešio da budem internacionalnog karaktera i da nađem nekog stranca, kad ono ja našo komšiju Makedonca. :ROFLMAO: Lik ladno je prišao u fazonu da mi ispriča neki VIC aloooo policija VIC!!! Naravno smejao sam se iako ga nisam ništa razumeo. Na kraju, dobio je svako šta je hteo, jedna lepa avantura.
Onda sam u ponedeljak odmah eskivirao u Beograd jer nisam hteo da ostanem sam u Novom Sadu, iscima mene neki lik sa instagrama da odemo na piće. Ja onako sav u fazonu not impressed jer se spuštam zbog Exita, pričam ovom modelčiću stvari o sebi i šokiran sam koliko je oduševljen bio sa mojih 20% energije. Evo, sad smo u lepoj komunikaciji, malo me iritira što me zove "mali" iako je pet godina mlađi al eto visok čovek pa mora da baci neku foru.
Tu na dejtu s njim sam skontao koliko je on bio nesiguran, kao hvali kako sam pametan, načitan blabla iako realno izgleda toliko dobro da bi se očekivalo da je zbog toga arogantan. Ispada da mu je moj kreativni mozak veoma privlačan, to be continued...samo...ja sam u glavi i dalje u Exit aferi. xD

Da, da, taj Exit je stvarno kul mesto, ugledala sam najlepseg tipa po mom srednjoskolskom ukusu, plav, lep, zgodan, ultra moderno skockan, bombona. Iiii, onda se pojavi njegov deckic. 😫😉

Ja ponovo u situaciji da moram da biram jer mi se sviđaju dve divne osobe.

dara-bubamara-turbofolk.gif

Što se bisex ljudi tiče oni stalno nešto uleću u priče ko slepi miševi, zalepe se i onda te dave o svojim nesigurnostima.
Imao sam par tih što su me navlačili na svoje eksperimentalne momente i onda je počelo da me frustrira jer priče se često ponavljaju po šablonu. Svi bi oni malo užitka i zabave dok se ne “uozbilje” i ožene.
Imao sam aferu sa oženjenom osobom da nisam znao da je oženjen i ima dvoje dece.

Naravno, ništa protiv biseksualnih ljudi koji su već ostvareni i okej sa svojom biseksualnošću to je čak i poželjno da je tako.
Samo retko se naleće na takve, uglavnom budu ovi koje kudimo koji mažu i lažu.

Cancelovali biseksualce ovde na forumu više nego išta. Forumaši koji su eventualno bi ( ako ih ima) ne smeju ni da se oglase 😂😂😂 šta su ti traume

Ja sam strejt i to je to.
U 18.-toj godini sam na moru na dens podijumu upoznala decka koji me je sledece godine zaprosio. To je meni delovalo prerano, tek pocela da studiram, sta ce mi obaveze. Ali, da je bio faca, bio je. I sada je.
U 20.-toj sam se iz fore poljubila sa devojkom, moram reci vrlo bljutav poljubac, nije me radio uopste.
Ostale veze sa deckima su bile razlicite jedna od druge, ne mogu se usporediti, neke platonske, neke manje platonske ;) .
Najduza veza je trajala tri godine, magnetna privlacnost od prvog trena, sve je bilo ekstra sem ukusa za muziku. Tu smo bili krvni neprijatelji. To je bio jedan od okidaca da ga napustim. Posle mi je rekao da 10 dana nije mogao doci sebi sta sam uradila. A koliko je tek meni trebalo da to sve prevazidjem... Jos mu nisam vratila nakit, jer sam nameravala da to uradim, ali to je neka druga tema... i, ne, nisam sponzorusa, to su bili njegovi znaci ljubavi, ispostovala sam to, iako ja gotovo da ne nosim nakit.
Da skratim, bila je jos jedna bracna ponuda, cak sam prihvatila prsten, da bi u kratkom roku jednostavno nestala carolija i ja presekla tu nedoumicu sa ignorisanjem njegovih daljih pokusaja da dopre do mene. Bas sam bila losa, nisam mu dala nikakavu sansu ni da se oprosti od mene. Taj prsten je zavrsio u crkvenoj nisi za molitvu kao prilog crkvi.

A sto se tice prethodne teme, Bi ekipa nije jedina koja bi da omasti brk, svi to zele, samo su neki vise, a neki manje uspesni.

U pa ti nisi toliko "mala" onda. Imaš dosta iskustva u međuljudskim odnosima. Pitao sam inače za pol zato što te nisam primetio na forumu pre ovoga

Back