Ljubav, navika, panika

U pa ti nisi toliko "mala" onda. Imaš dosta iskustva u međuljudskim odnosima. Pitao sam inače za pol zato što te nisam primetio na forumu pre ovoga
I jesam i nisam "mala", kako se uzme. Mislim da je taj nadimak bas odgovarajuci za mene, a izabran je slucajno.

Ja sam strejt i to je to.
U 18.-toj godini sam na moru na dens podijumu upoznala decka koji me je sledece godine zaprosio. To je meni delovalo prerano, tek pocela da studiram, sta ce mi obaveze. Ali, da je bio faca, bio je. I sada je.
U 20.-toj sam se iz fore poljubila sa devojkom, moram reci vrlo bljutav poljubac, nije me radio uopste.
Ostale veze sa deckima su bile razlicite jedna od druge, ne mogu se usporediti, neke platonske, neke manje platonske ;) .
Najduza veza je trajala tri godine, magnetna privlacnost od prvog trena, sve je bilo ekstra sem ukusa za muziku. Tu smo bili krvni neprijatelji. To je bio jedan od okidaca da ga napustim. Posle mi je rekao da 10 dana nije mogao doci sebi sta sam uradila. A koliko je tek meni trebalo da to sve prevazidjem... Jos mu nisam vratila nakit, jer sam nameravala da to uradim, ali to je neka druga tema... i, ne, nisam sponzorusa, to su bili njegovi znaci ljubavi, ispostovala sam to, iako ja gotovo da ne nosim nakit.
Da skratim, bila je jos jedna bracna ponuda, cak sam prihvatila prsten, da bi u kratkom roku jednostavno nestala carolija i ja presekla tu nedoumicu sa ignorisanjem njegovih daljih pokusaja da dopre do mene. Bas sam bila losa, nisam mu dala nikakavu sansu ni da se oprosti od mene. Taj prsten je zavrsio u crkvenoj nisi za molitvu kao prilog crkvi.

A sto se tice prethodne teme, Bi ekipa nije jedina koja bi da omasti brk, svi to zele, samo su neki vise, a neki manje uspesni.
Ta mala srca lomi!

mayaberovic-maya.gif

@Petar Šta je crkvena niša?

To sam ja tako definisala uvuceno mesto u crkvi gde se nalazi ikona, kandila i kutija za priloge crkvi. U toj uvucenoj nisi se ljudi mole svetitelju.
Nisam ja neka vernica, samo postujem osnovna tradicionalna nacela vere. Smatrala sam da je to jedino pravedno, jer nisam mogla da vratim prsten bivsem zbog daljine, a nisam mogla da podnesem da se nalazi kod mene.

Cancelovali biseksualce ovde na forumu više nego išta. Forumaši koji su eventualno bi ( ako ih ima) ne smeju ni da se oglase 😂😂😂 šta su ti traume
Mislim da sam protiv cancelovanja. :ROFLMAO: više sam za to da im se pomogne da nađu svoj izraz jer lutaju što bi se reklo.

@Petar Šta je crkvena niša?

To sam ja tako definisala uvuceno mesto u crkvi gde se nalazi ikona, kandila i kutija za priloge crkvi. U toj uvucenoj nisi se ljudi mole svetitelju.
Nisam ja neka vernica, samo postujem osnovna tradicionalna nacela vere. Smatrala sam da je to jedino pravedno, jer nisam mogla da vratim prsten bivsem zbog daljine, a nisam mogla da podnesem da se nalazi kod mene.
Ja taj deo u životu nisam video, a 100x sam bio u raznim crkvama.

Meni stalno prolazi kroz glavu pitanje zašto privlačim mlađe od sebe? Kao, jeste to lepo kad te "piletina" hoće al' tu mi uvek fali konkretnog razumevanja na talasnoj dužini da tako nazovem.
Sad sam sebi kao dajem odgovor, možda je tako jer su otvoreniji pa mi više gode takvi ljudi jer uglavnom moja generacija i stariji su jako utripovani i preplašeni i nose sa sobom neke traume kojima se nisu bavili.

I meni su ceo zivot govorili da imam bejbifejs, da izgledam mladje i stvarno, vecina mojih bivsih je mladja od mene do 5 godina, samo su 2 bila starija godinu dana. Zanemarljivo. I ne mislim da smo osecali tu "razliku", jednostavno je nije bilo.
U mom slucaju, ne mislim da sam ja birala "piletinu", jednostavno hemija ne bira.
Smatram da stariji imaju vise iskustva, ne nuzno trauma, pa ne skacu na prvu loptu, jer znaju kako to ide.
Otvorenost omladine u danasnje vreme mi deluje kao lakomislenost.

Nisam ni ja pristalica cancel kulture samo sam se našalio. Elem, stvarno ne mogu više nesnađene muškarce tako da ubuduće sa biseks momcima ne ulazim u priče dok ne vidim da li zna šta želi uopšte. A možda ti je i zapisano da privlačiš mlađe, imaš tu neku atraktivnost možda i prilaziš na drugačiji način. Hoću da kažem, nastrojen si pozitivno i komunikativan što sam se i sam uverio pa mogu to jedino da uzmem kao neki +. E sada možda imaš nešto magnetično što bi Mala rekla 😂 Ne znam što se komunikacije tiče opušten si ima i do toga. Ne odišeš prevelikom ozbiljnošću

Poznajući sebe, na kraju ću odabrati da ostanem sam. 🥹
Bukvalno i ja. Psihicki deluje mozda lakse, ali mozda zna i da bude monotono.

Nemam ama bas nikakvog iskustva i nikada nisam bio u vezi, ali uzevsi u obzir kakvi su ljudi danas, ne bi me cudilo da zavrsim kao vuk samotnjak.

Btw, danasnji dan mi je posebno tezak jer na danasnji dan sam se 2017. posvadjao sa tim bivsim pegavim drugom u kog sam bio zaljubljen (smorio sam sa njim znam) i tada mi se ceo svet obrnuo naopacke. Pao sam u tesku depresiju ali uzdigao sam se godinu dana kasnije, samo sto mi bukvalno taj 13. jul 2017. ostao kao najbolniji dan u mom zivotu.

Meni stalno prolazi kroz glavu pitanje zašto privlačim mlađe od sebe? Kao, jeste to lepo kad te "piletina" hoće al' tu mi uvek fali konkretnog razumevanja na talasnoj dužini da tako nazovem.
Sad sam sebi kao dajem odgovor, možda je tako jer su otvoreniji pa mi više gode takvi ljudi jer uglavnom moja generacija i stariji su jako utripovani i preplašeni i nose sa sobom neke traume kojima se nisu bavili.
Bebi dragi, doći će te glave ta piletina jednog dana. 🥺 Ne kaže se uzalud da ko s djecom spava, popišan se budi. ☝️

Bukvalno i ja. Psihicki deluje mozda lakse, ali mozda zna i da bude monotono.

Nemam ama bas nikakvog iskustva i nikada nisam bio u vezi, ali uzevsi u obzir kakvi su ljudi danas, ne bi me cudilo da zavrsim kao vuk samotnjak.
Lignjo, videces da kad se budes najmanje nadao, ljubav ce naici. Kazu da je ljubav slepa, i jeste. Ne vredi da ti neko objasnjava da ta osoba nije za tebe, ako te srce vuce, a i ta osoba reaguje na tebe. Pravoj osobi nije bitan ni izgled ni novac, ona bira tebe iz nekog viseg neobjasnjivog razloga. Govorim o normalnim osobama, a ne proracunatim.

Nisam ni ja pristalica cancel kulture samo sam se našalio. Elem, stvarno ne mogu više nesnađene muškarce tako da ubuduće sa biseks momcima ne ulazim u priče dok ne vidim da li zna šta želi uopšte. A možda ti je i zapisano da privlačiš mlađe, imaš tu neku atraktivnost možda i prilaziš na drugačiji način. Hoću da kažem, nastrojen si pozitivno i komunikativan što sam se i sam uverio pa mogu to jedino da uzmem kao neki +. E sada možda imaš nešto magnetično što bi Mala rekla 😂 Ne znam što se komunikacije tiče opušten si ima i do toga. Ne odišeš prevelikom ozbiljnošću
Pa istina je to, lepo si me izanalizirao. :D Ne volim da sam uštogljen i ozbiljan u svakoj prilici, ako već znam da imam kapaciteta to da budem gledam da balansiram kad je to potrebno. Mada uvek me više vuče da lupetam gluposti, uvek imam u glavi kako osobu nasuprot mene volim da zabavim. Uvek su nekako dejtovali prolazili dobro kada sam mislio da sam u najgorem izdanju nego kad mislim da sam u punom kapacitetu.

Ono što ne volim jeste arogancija. Na to kad naletim sasecam u korenu. Dosta njih je arogantno bez pokrića, nose Calvin Klein gaće jer je to odraz nekog "bogatstva"? Čuj, to prave kao imitaciju bogatstva da se siromašna raja oseća bitno. Alo, daš tolke pare za gaće. Mene privlače osobe kompaknte sa svojim unutrašnjim osećajima i dobrim rezonovanjem sveta.

Back