Ljubav, navika, panika

Cekaj, ako sam dobro razumela, i ti imas svoje eksperimentalne momente sa kratkim vezama i svaleracijama. U cemu je razlika? :unsure:
Ja sam samo instrument njihovih neostvarenih fantazija. 😆

Ja sam samo instrument njihovih neostvarenih fantazija. 😆

Da li je moguce da si to dopustas? Malopre si bio lav, a sada mala maca. Nesto tu ne stima. Vidim ja da si pustio masti na volju. Samo napred. Sa zadovoljstvom cu citati Memoare starog lisca. ;)

Dopuštam jer i ja imam koristi od toga pogotovo ako mi je neko hot.
Ako mi nije, eliminacija iz trke😆😆

Joj, Bebi, ima jedna nasa pesma, ali ne smem dalje... :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Bitno je tad da nisi emotivno involviran kada se dešavaju takve aktivnosti. Čim jesi, pogubno je.
Dakle, kad se u glavi razjasni da je to samo trenutak zabave nema šta da se tu osećam povređeno jer neko koristi mene za svoj eksperiment. 😁

Ziva istina.
Samo takvo ponasanje je uglavnom deo omladinskog rezona. Ja volim primat, a ne da budem deo necijeg eksperimenta. Ako se oboje slazemo, ok, a ako neko zeli da me iskoristi, to ne dozvoljavam.
Stariji imaju bazu, a ako nesto naleti, dobrodoslo je. Naravno, nije to opste pravilo.
U nekim segmentima razmisljanja si vrlo zreo, a negde lebdis. Moram da priznam. Sorry. :(;)

U ljubavnom aspektu nisam dovoljno sazreo jer se nisam temeljno posvetio tome kao drugim životnim aspektima. Jbg, ne možemo u svim segmentima biti na nivou. 😊

U ljubavnom aspektu nisam dovoljno sazreo jer se nisam temeljno posvetio tome kao drugim životnim aspektima. Jbg, ne možemo u svim segmentima biti na nivou. 😊
Ljubav je prirodna, ona se ne uci, vec oseca. I sve ide svojim tokom. Ako budes izucavao ljubav, neces daleko dogurati. Imas jos vremena, zivot je pred tobom... ;)

Previše sam naviknut na solo život da još uvek nemam razvijenu potrebu da se nekome prepustim. Ima naravno propratnih zaljubljenosti, al ne drži me to dugo. 😆
Kad legnem da spavam tad se setim da mi fali neko pored.

Znaci, zapravo se bojis da u potpunosti nekom verujes i da mu se prepustis. :(
Treba da naidje neko ko te nece osudjivati za tvoje postupke, koji su tebi prirodni. I to je sasvim ok da imas svoje potrebe i da budes hedonista dok god to ne povredjuje druge. Da, da. ;)

Ima i nekog straha od vezivanja i odgovornosti, a pošto sam to osvestio kod sebe uzdržavam se od toga da drugi ljudi ispaštaju. Naprosto, unapred stavim do znanja šta mogu od mene da očekuju.
Iskrenost je najvažnija, najgore je nekoga obmanjivati da si zainteresovan kada nisi.

Bebi avoidant attachment style?
Tako ispadne. Češće nalećem na persone koji su u startu veoma needy, a meni je to neprirodno za nekoga koga malo poznajem.
A kroz prijateljske odnose sam shvatio da imam kapaciteta za pružanje dovoljno pažnje, samo što je prijatelj strpljiv dok ga zavoliš.

Nešto me tišti kod nove simpatije. Lepo ide komunikacija, onako svaki dan neka poruka, povremeno ništa preterano. Al' ima neke forice koje mi malo paraju uši ne znam da li sada previše dajem na značaju tome. Teram sebe da razmišljam u smislu "pa dobro, bolje i da baci lošu foru makar hoće da ti drži pažnju".
Iz dana u dan mi je sve više simpatičan i to me izgleda plaši pa zato tražim nepotrebne mane. Kao u fazonu previše mi on dobro izgleda da bi bio zainteresovan za mene. :LOL: A onda baš primetim interesovanje jer ga zanima sve što kažem. A onda me lupi paranoja da to nije realno simpatisanje nego hoće da ukrade neke moje ideje. :LOL:
Baš ne mogu onako skroz da se prepustim čak i u ovoj fazi kada se samo krčka ko glasovi na FSC-u.

Od strane koga? Ove najnovije simpatije?

Back