Ljubav, navika, panika

A kao da mi u životu nemamo susrete sa homofobima, pa i sam sam radio u hotelu gde su svi otvoreni homofobi pa sam uspeo da koketiram da ljudi ne budu kakvi su inače.
Sve je do stava kako se zauzme, ako vide da si uplašen onda će navaliti na tebe.
Mislim da sam ti pomenuo Lignjo da za tebe bi bilo najbolje da kreneš u teretanu i da se napucaš pa neće niko smeti da pisne.

Koliko napaćenih duša na ovoj temi ovih dana. Izgleda nas je neko prokleo ovog meseca što se tiče ljubavi 💀

Malo voli malo je voli, probala bih svašta sa njiiiiiiiim.

Ja sam stao na kraj svojim duhovima iz prošlosti, stvarno više nisam imao snage danima slušati odnosno čitati o njegovom kućnom ljubimcu. Dao sam priliku za priču jednom simpa liku, ali je sve palo u vodu kad me u glavu ko ovo sunce vani udarila poruka "idem na misu" 💀 Joj živote
Ne vidim problem. Ja sam tebi već rekao da moraš da se potrudis da budeš dobar katolik. Propustio si priliku za to.

Džabe teretana, što bi rekli džabe široka ramena kada su m*da malena. Sve je u stavu i načinu na koji se postaviš. Mene praznoglavi mišićavi momci nikada nisu interesovali, al zato stav i harizma me obori odmah

Ja kad vidim bradurinu odmah sam oduševljen. Još ako je lik ćelav... 😍

Resen problem, ti sa dobrim naocarima uglavnom vole misicave, tako da pravac u teretanu.

Kad čitam Lignjoslavove postove imam osećaj kao da smo u Iranu.
Srbija nije najliberalnija zemlja na svetu, ali nije baš ni toliko homofoba. Ok, ja sam rođen i odrastao u Beogradu gde je okruženje verovatno slobodnije nego u neki manjim sredinama, ali nisam bio pod staklenim zvonom. Nisam išao u neku elitnu srednju školu, niti u školu gde idu samo odlikaši, naprotiv. Ali nisam imao problema iako su ljudi uglavnom znali za mene. Kažem uglavnom, jer nikada nisam potencirao da se o tome priča ili da na taj način privlačim pažnju na sebe, ali ako bi se priča na tu temu pokrenula nisam imao problem da o tome govorim. Ista je priča bila i na fakultetu, i kasnije na poslu. Bilo je naravno ljudi sa kojima nisam imao dobru komunikaciju, ali opet ni to ne mogu baš da pripišem homofobiji, već više tome da sa nekim ljudima jednostavno nemaš zajednički jezik.

Kod mene na faksu na samom odeljenju od strane profesora se insistiralo na liberalnim pogledima, a uvek su postojale liberalne i tradicionalne struje. Uvek su ti tradicionalisti bili osporavani bez većih problema.

Kad čitam Lignjoslavove postove imam osećaj kao da smo u Iranu.
Srbija nije najliberalnija zemlja na svetu, ali nije baš ni toliko homofoba. Ok, ja sam rođen i odrastao u Beogradu gde je okruženje verovatno slobodnije nego u neki manjim sredinama, ali nisam bio pod staklenim zvonom. Nisam išao u neku elitnu srednju školu, niti u školu gde idu samo odlikaši, naprotiv. Ali nisam imao problema iako su ljudi uglavnom znali za mene. Kažem uglavnom, jer nikada nisam potencirao da se o tome priča ili da na taj način privlačim pažnju na sebe, ali ako bi se priča na tu temu pokrenula nisam imao problem da o tome govorim. Ista je priča bila i na fakultetu, i kasnije na poslu. Bilo je naravno ljudi sa kojima nisam imao dobru komunikaciju, ali opet ni to ne mogu baš da pripišem homofobiji, već više tome da sa nekim ljudima jednostavno nemaš zajednički jezik.
Jablanicki okrug ti je bukvalno kao u Siriji. Svako svakog zna, svi gledaju u tudje dvoriste i samo cekaju da pecnu drugog coveka. Uz to, dosta zavidnih ljudi ima.

Sto kazu, ljudi mogu da odu iz Jablanickog okruga, ali Jablanicki okrug ne moze iz njih da izadje. To se takvo rodilo i nema mu pomoci.

Ja razumem Lignjoslva. Iako sam odrastao u selendri u Vojvodini, život je bio nepodnošljiv (od 6-8 razreda). Ponižavanja su bila svakodnevnica, a kad bih uzvraćao svi su mi govorili da je to zato jer ja provociram pa dobijem što sam tražio. U gimn. i dalje na faksu sve je to nestalo, ali džabe to kad sam u njih došap sa traumama iz detinjstva zbog tih seljobera. Za ovo sam okrivio i roditelje jer nisu primetili da nešto nije u redu sa mnom, u smislu da se povlačim u sebe i da mi ne prija da imam išta sa tom decom, i od tada su prestali da me na silu teraju da se družim sa ljudima iz tog sela.

Back