Ljubav, navika, panika

Ajoj, nisam ih imao, ali sve dok setam, uvek kad god je neko iza mene, pustim ga da prodje i da ide ispred mene.

E tu je kriva mama sa prutom i kad je ljuta ona sa prutom pa kaze "pred mene!" Otud strah.

Za ovo sam sam kriv ali sad vec postaje malo kriticno. Nikad nisam mislio da sam tip koji ce imati taj problem, kad ono...

Meni se desilo ono da oba kandidata ne pustim u drugi krug, kao što sam i predvideo da će se desiti. Prosto ispod svojih kriterijuma neću ići nikad, makar umro sâm. I sad sam dao šansu ljudima mlađim od mene i više nikad, znao sam da mi njihove energije ne prijaju, ali kao 'ajde, lepi momci, da dam šansu. :D

Ja cu na kraju kao Lignjoslav, ostariti sam.

"To nije kljiga, to je samo podsecanje da cu ostati samac do kraja svog zivota."

Meni se desilo ono da oba kandidata ne pustim u drugi krug, kao što sam i predvideo da će se desiti. Prosto ispod svojih kriterijuma neću ići nikad, makar umro sâm. I sad sam dao šansu ljudima mlađim od mene i više nikad, znao sam da mi njihove energije ne prijaju, ali kao 'ajde, lepi momci, da dam šansu. :D

Naravno da Jarac mora da da tretman ko da je razgovor za posao. :ROFLMAO:

Moja simpatija se danas ne oglašava, a ja sam totalno chill sa tim jer su mi toliko niska očekivanja na osnovu dosadanjih iskustava da samo čekam momenat gašenja.
Al' neće se to desiti jer znam koliko je željan da me opet vidi da blejimo. :LOL:

A strelac sta treba da uopste uradi kako bi bio voljen? Jer konstantno biva odbacen?

Ja sam stao na kraj svojim duhovima iz prošlosti, stvarno više nisam imao snage danima slušati odnosno čitati o njegovom kućnom ljubimcu. Dao sam priliku za priču jednom simpa liku, ali je sve palo u vodu kad me u glavu ko ovo sunce vani udarila poruka "idem na misu" 💀 Joj živote

A strelac sta treba da uopste uradi kako bi bio voljen? Jer konstantno biva odbacen?
Da bude u fazonu "jebe mi se za tebe" ti ćeš mene da juriš jer ja sam taj koji je do jaja.
Samo što je Strelac više lovac nego lovina, al dobro s vremenom ćeš istrenirati lov na meduze.

Ja sam stao na kraj svojim duhovima iz prošlosti, stvarno više nisam imao snage danima slušati odnosno čitati o njegovom kućnom ljubimcu. Dao sam priliku za priču jednom simpa liku, ali je sve palo u vodu kad me u glavu ko ovo sunce vani udarila poruka "idem na misu" 💀Joj živote
Iz edicije Kako biti single zauvek?

Mada, nisam ni ja bolji, znaju te neke "sitnice" da budu deal-breaker. Može nam se!!!

Da bude u fazonu "jebe mi se za tebe" ti ćeš mene da juriš jer ja sam taj koji je do jaja.
Samo što je Strelac više lovac nego lovina, al dobro s vremenom ćeš istrenirati lov na meduze.
Ima smisla. Samo sto ja nisam narcis i ne volim uopste da se dokazujem i hvalim.

Jednog lika sam tako odjebao kad je krenuo da mi citira Miljanu Kulić. Rekao sam da slobodno može naći drugu osobu shodno svojim preferencijama u humoru.

Ima smisla. Samo sto ja nisam narcis i ne volim uopste da se dokazujem i hvalim.
Ne moraš biti narcis, al zauzmeš stav "neš ti mene zajebavat" i odmah si u prednosti.

A to. Razumem.

Sve u svemu, partnera cu jedino naci van Srbije jer je ovde kazem dosta homofoba.

Pisao sam već o tome, ali naaaaajveći deal-breaker su mi momci za u 4 zida. Fujčina.

Homoseksualci se kriju a homofobi na sve strane.

I normalno da psihicki ludim.

Toliko sam razocaran u nase stanovnistvo koliko je prosecnom stanovnistvu ispran mozak.

Back