Ljubav, navika, panika

Osim kreveta - auto i ured. Ko nije isprobao ovo drugo, ne zna što propušta iskr. Jako hot atmosfera!!!1
Malo mi nezgodno znajući da je leš pored u hladnjači. Ipak ne bih Jaime i Cersei scenu.

Ja sam zaista želeo da probam sve:
- u šumi
- kod zgrade fakulteta
- u lavirintu od žive ograde
- na autu, pored auta, u autu
- na plaži
- u bear klubu
- na onom mestu gde se kopa pesak, ne znam kako se to zove :D
- na njivi 2-3x
- u garaži
- na terasi napuštenog hotela (tu je bila trojka)

Kuće, vile i hotele ne računam, jer to je basic. :D

Želja mi je da probam nešto u avionu, autobusu, to je jedino što je ostalo da mi zvuči hot.

Loži nas ruralnost i poljoprivreda. 🤣

Sledeća tema:

Da li je rasizam ako seksualizujete određene “rase” ljudi?

Nisam puno eksperimentisao, ali bilo je par interesantnih mesta. Pored sume na Avali i Ade Ciganlije, nedavno mi se ostvariila zelia da probam na krovu zgrade.
Najtraumaticnije iskustvo, sada i najsmesnije, mi je u autu. Naime, u Beogradu postoji jedan veliki parking koji je opstepoznatno mesto za bludne radnje. Pre par godina sam odlucio da odem tamo. I tako, desava se u autu sve po redu, sedim ja na sedistu, osoba sa kojom sam bio radi sto treba da radi i u tom momentu primecujem kako se kolima priblizava UTVARA. Jebena utvara obucena u neku crnu mantiju koja skakuce s noge na nogu i priblizava se autu. U sekundi sam se odsekao. Msm jasno je meni bilo da je to neka bolesna osoba koja zeli svasta da vidi, ali tada mi uopste nije bilo svejedno, pogotovo jer sam bio jako mlad.

To zovu pozitivni rasizam.
Al opet i to je vrsta rasizma na neki način. 😂

Ne znam zašto, al meni su Turci ultra hot. Još kad pričaju turski, a ništa ne razumem uff.

E da, zaboravih da dodam da sam skoro imao svoje prvo iskustvo u tržnom centru ahahahaha (ako ne računam obično ljubljenje s bivšim)

Znam da je Endregi njegov slučaj autobusa bio traumatičan, al meni nije kada se jako hot lik u gužvi “očešao” o mene 😂

E da, zaboravih da dodam da sam skoro imao svoje prvo iskustvo u tržnom centru ahahahaha (ako ne računam obično ljubljenje s bivšim)
Promenada ili Big? 🤣

Pa ne vidim zašto bi bio rasizam ako te određene rase ne privlače. To je sasvim normalno i ne treba glumiti neku političku korektnost.
Slažem se za Bebijem za Turke, a uz to bih dodao Gruzine i Azere. :)

Znam da je Endregi njegov slučaj autobusa bio traumatičan, al meni nije kada se jako hot lik u gužvi “očešao” o mene 😂

Ja sam imao takvu situaciju jako davno, i nije mi predstavljalo problem "očešavanje", naprotiv. A šta je bilo posle... e to je već drugi deo priče.

Last edited:
Ja sam imao takvu situaciju jako davno, i nije mi predstavljalo problem "očešavanje", naprotiv. A šta je bilo posle... e to je već drugi deo priče.
E i tu sam u fazonu one hit wonder, ne bih nastavljao priču dalje jer mi je veći turn on samo taj momenat dešavanja. 😆

Back