Ljubav, navika, panika

Uh, moram za vreme pauze da skoknem do prodavnice po sladoled od vanile.

Mislim da sam i ja vanilla posto sad razmisljam o fetisima i niceg ne mogu da se setim. MADA, imao sam jedno iskustvo gde je bilo neko kostimiranje i igranje uloga i bilo je interesantno.
Ali da, uvek sam za klasiku, strast i meni je to super.

images

Update:
dobio sam jedan lep voice messege i očekuje da se vidimo za vikend. Rekao sam da imam dosta zakazanih stvari ( @Ro97 moram da vodim u mega provod), ali ću naći makar sat vremena da prošetamo.
Kakva je općenito situacija, je l' pričate ili se i dalje ponaša kao da je otet?

Ne znam da li je do leta i do ovih visokih temperatura, ali kao da svakog leta budem seksualno najaktivniji u toku godine. Bukvalno bih pravio rupu u lubenici da ne postoje grajnderi.
Doslovno isto, zimi kao da hiberniram kad je to u pitanju, ali ljeti... Izgleda da je to kod mnogih ljudi tako

Mislim da sam i ja vanilla posto sad razmisljam o fetisima i niceg ne mogu da se setim. MADA, imao sam jedno iskustvo gde je bilo neko kostimiranje i igranje uloga i bilo je interesantno.
Ali da, uvek sam za klasiku, strast i meni je to super.

images
Mislim da bih i ja ovo probao, ali kostimiranje u stilu dvor, srednji vek sa sve royal posh seksualnom tenzijom 🤣

Sledeća tema: mesta na kojima smo imali seks lol

Tu bih se upisao na LU. :D

Super. Vjerojatno mu je momak na poslu. :love:
(Šalim se <3)
Bio je na tim bildingu u drugoj državi, a proverio sam profil na grindr nije ga palio 8 dana od momenta upoznavanja!

Ne bih da mračim, ali i meni se jednom desilo da osoba nije bila aktivna na grindru od trenutka upoznavanja... plot twist: imao je drugi profil
Ovo mi gore nego kad mi Mađar onomad nije odgovarao na vacapu, al zato na lažnom grindr profilu u roku od sekunde!

Napuštena kuća u koju je na kraju upao klošar! Vriskao sam od smeja dok moj tadašnji dečko se usrao ko da će neko da ga ubije 😂
Jos lucidnija verzija, ali nije za javnost. Smejali smo se kao blesavi.
Bebi, 1:0 za mene.

Back