Ljubav, navika, panika

Kad već spomenu opet zigmunda frojda, kakvo je mišljenje uvaženih forumaša/ica o tro*kama (ili više), kako onim zasigurnim, tako i manje zasigurnim?
Više sam u fazonu da bih bisex trojku. Molim bez lobanja zbog ove izjave.

Kad već spomenu opet zigmunda frojda, kakvo je mišljenje uvaženih forumaša/ica o tro*kama (ili više), kako onim zasigurnim, tako i manje zasigurnim?
Nikakvo misljenje, nikad me nisu interesovale takve stvari s obzirom da sam uvek bio osoba koju privlace neke druge, sadrzajnije stvari i jedna osoba. Nisu mi potrebne dve da bih se osecao dobro.

Inace, sto se mog ljubavnog zivota tice, ovih dana sam konacno shvatio da mi to u ovom momentu nije potrebno. U prvom delu godine sam zapoceo zaista lepu pricu sa jednom osobom koja mi je potpuno zaokupirala paznju, ali kako vreme odmice mislim da je bolje sto je stavljena tacka na to jer smatram da jos uvek nisam potpuno spreman za vezivanje jer u mojoj glavi/srcu postoje neke nerazjasnjene emocije.

Trojka kad su sve 3 osobe single, ili moj partner i ja i treća osoba. :D Ovo drugo mi se desilo sa prvim likom s kojim sam bio u vezi. :D I bilo je top, samo što se on posle skenjao jer mi taj treći lik bio bolji u krevetu od njega AHAHAH

A iskreno, taj lik je više bio i moj tip. Posle mi bilo žao bivšeg malo. :D

Sledeća tema razgovora: skriveni fetiši 😂

Mlako je to 😂
Ja ne znam da li je prikladno da napišem ono što mi je na umu. Da je Djudja na forumu ona bi već vriskala kako ovo što pišemo je protivprirodni blud.

Meni je kad u izlasku se “povatam” s nepoznatim licem, ne želim da znam ništa o toj osobi i ostane na tome kao one hit wonder

Meni je kad u izlasku se “povatam” s nepoznatim licem, ne želim da znam ništa o toj osobi i ostane na tome kao one hit wonder
Isto.

Vesna Vukelic GIF - Vesna Vukelic Vendi GIFs

To i meni kaže svaki lik na grindr kad pita pa navedem ovo što sam naveo. 😂
A i nemam razvijene druge fetiše, tako da sam manje-više i ja vanilla.

Back