245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Mislim da nikad nisam pobedio sa žanrom koji nije pop.

Valentna Giovagnini - italijanski pop
Ace Wilder - pop
Fleurie - epic/cinematic pop
James Smith - pop rok
Isak Danielson - pop balada
Lea Rue - elektronika kaže Google, mada i to mi je pop

Bad Omens - Metalcore
Celeste - R&B, Soul
Falling In Reverse - Rap metal

Podsetnici su poslati na 15 adresa.
Rok za glasanje u polufinalu je sutra u 16:00.

U čast domaćina rokenrol zvezde foruma, Bebilend vam organizuje FSC Village i šalje u goste rok pesmu koja nije uspela da nas pogura u finale u periodu kad rok nije bio tako popularan ko danas!

U čast domaćina rokenrol zvezde foruma, Bebilend vam organizuje FSC Village i šalje u goste rok pesmu koja nije uspela da nas pogura u finale u periodu kad rok nije bio tako popularan ko danas!

Svima treba jedan Bebi 🥹

Pa doneli smo 20 kila mungosa, valjda je to dovoljno da se preživi manifestacija. :oops:

Stigao mi je podsetnik. Ja mislio ima još tri dana za glasanje. Ova vrućina me baš udarila u glavu.🥵 Ne mogu da slušam svoju pesmu.🥳 Ako ispadnem to će biti tako hladan tuš.

I poslednja u bloku za domaćina rokenrol zvezde foruma, nastupa dobro poznat bend kad nas Petar na svom FSC-u naterao da tražimo pesmu s rečju ZORA. Naravno rok nam opet nije bio u finalu.

Završena manifestacija FSC Village, sad zmije mogu da se izmigolje nazad!

“Jednodimenzionalni” Nadal ima 8 Slemova van Rolan Garosa, ili isto Slemova kao što su legende poput Lendla i Agasija osvojili u celoj karijeri. Lol.

Zaista je apsurdno potcenjivati nekog ko je osvojio 22 Slema u karijeri 🤦🏼

Ne potcenjujem ga. Komentar je bila šala ^^.

Nadal je izuzetan teniser i takmičar. Prvenstveno šljakaš ali to ne umanjuje njegove pobede na wimbledonu, australian openu i us openu :)

Back