Ljubav, navika, panika

Ma daaaj, ja sam pre nekih mesec dana bio u Zagrebu i samo pozitivna iskustva donosim odatle. Naleteo sam na brdo divnih ljudi, nikom nije smetalo zato sto sam Srbin, a i zasto bi, 2023. je godina.

Svi hoćemo kod Marka, najlepše forumske plavuše! ❤️
Plavusa?! Marko, nisam znala da si plavusa... svidja mi se ta info 😘
Petre, ne budi ljubomoran, nasa veza je e-platonska. 😉

Lep je Zagreb, simpatičan

Nikad ne bih živeo u njemu pošto sam naviknut na životinjsku atmosferu Beograda, ali je turistički simpatičan. Još i blizu mora...

Joj, ja bih se rado preselio u ZG. Prija mi ta smirenost, dok me beogradske guzve i uzurbanost sve vise umaraju.

Mene je petogodišnji život u Beogradu bukvalno telesno osušio, da sam se samo prelocirao u Novi Sad. Ali volim da posetim Beograd da posetim svoju zaostavštinu.

Al ste prsli od jutros sa postovima, obožavam
Što se fetiša tiče mislim da bi me banovali ukoliko bih samo krenuo 🤣
jelena-karleusa-wide-eyed-turbofolk.gif

Molim te ispričaj nama vanilama, prirodno je da su Vage pune fetiša! 🤣

Posto sam neke forumase video kako izgledaju, neke jos nisam, ali me uzasno pali to sto ste i vi kao i ja. Samo sto sam ja za razliku od vas, ruzan do zla Boga.

Posto sam neke forumase video kako izgledaju, neke jos nisam, ali me uzasno pali to sto ste i vi kao i ja. Samo sto sam ja za razliku od vas, ruzan do zla Boga.
Gde si mene video?

Uhh sve sam samo ne vanila, ne volim "običan" seks nimalo. Evo npr Petar me je iznenadio, nisam znao da je toliko perverzan.. ko bi rekao. Mnogo nekih fantazija ali bih to ipak ostavio za spavaću sobu 🥹😋
Ma ovo nije ništa što sam izneo ovde, ali stvarno hc stvari nisu za ovaj forum. 🐽

Prezirem inače taj termin "perverzija". Nazovimo to maštovitošću!

Back