Plavusa?! Marko, nisam znala da si plavusa... svidja mi se ta infoSvi hoćemo kod Marka, najlepše forumske plavuše!![]()
Ne silim te da znas, ali svakako si dobrodosao ako se ikad predomislis.Meni je dovoljno ovo malo forumaša koje znam.
Kiss, draga ;*Plavusa?! Marko, nisam znala da si plavusa... svidja mi se ta info
Petre, ne budi ljubomoran, nasa veza je e-platonska.![]()
I onda kažu da samo političari siju sjeme razdora!!!!!1Mene će biti strah da tamo šetam bez Marka.![]()
Gde si mene video?Posto sam neke forumase video kako izgledaju, neke jos nisam, ali me uzasno pali to sto ste i vi kao i ja. Samo sto sam ja za razliku od vas, ruzan do zla Boga.
Ma ovo nije ništa što sam izneo ovde, ali stvarno hc stvari nisu za ovaj forum.Uhh sve sam samo ne vanila, ne volim "običan" seks nimalo. Evo npr Petar me je iznenadio, nisam znao da je toliko perverzan.. ko bi rekao. Mnogo nekih fantazija ali bih to ipak ostavio za spavaću sobu![]()
Rekao sam, neke jesam, neke nisam. Kolko znam, tebe sam video u tvojim snimcima gde reagujes na pesme ESCa 2023.Gde si mene video?