Ljubav, navika, panika

Ja sam video Petra, Bebija , Androgu Stoleta i dr Who-a. Sve forumske lutkice. Doduše samo Stoleta znam uživo. Možda se pratim još sa nekim na instagramu a da je ovde na forumu, a da to ne znam 🤣

Ja sam video Petra, Bebija , Androgu Stoleta i dr Who-a. Sve forumske lutkice. Doduše samo Stoleta znam uživo. Možda se pratim još sa nekim na instagramu a da je ovde na forumu, a da to ne znam 🤣
Hvala lutkice, valjda nismo u tvojim očima bludnice. 💕 :LOL:

Joooj. <3 I ti si lutkica!!

Ja samo Stoleta znam uzivo, video sam dosta vas preko Instagrama i svi vi koje sam vas video ste me prihvatili na Instagramu osim Petra koji me je prvobitno prihvatio pa onda uklonio ne znajuci da sam u pitanju ja. 😁

Ali mi je drago sto ima dosta lgbt osoba, jer se osecam skroz super u ovom drustvu. Bez diskriminacije, bez omalovazavanja, znaci milina.

Smile Fading Season 9 GIF

Nisam imao takve ambicije ali.. kako vreme prolazi omrz'o sam sve što sam ikada radio. Možda treba da iskočim iz zone komfora pravo u pakao!

Bebara mnogo si sebi dao za pravo. Mislim rekao bih ti dođi pa proveri ali zvučaće pogrešno 🤣

Back