Hvala lutkice, valjda nismo u tvojim očima bludnice.Ja sam video Petra, Bebija , Androgu Stoleta i dr Who-a. Sve forumske lutkice. Doduše samo Stoleta znam uživo. Možda se pratim još sa nekim na instagramu a da je ovde na forumu, a da to ne znam![]()
Zaprati me na instagramu za višeBože sad nas jako intrigira liberta sa svojim…maštovitostima!!!1![]()
Ne ti si jedna mala nevaljalica, to sam ti već rekao. Od bludnice daleko, imaš još da pešačiš.Hvala lutkice, valjda nismo u tvojim očima bludnice.![]()
![]()
A mala pošto sam niska, pa mi jedu s glave jel?Ne ti si jedna mala nevaljalica, to sam ti već rekao. Od bludnice daleko, imaš još da pešačiš.
Joooj. <3 I ti si lutkica!!Ja sam video Petra, Bebija , Androgu Stoleta i dr Who-a. Sve forumske lutkice. Doduše samo Stoleta znam uživo. Možda se pratim još sa nekim na instagramu a da je ovde na forumu, a da to ne znam![]()
Ne to je iz miloštiA mala pošto sam niska, pa mi jedu s glave jel?![]()
Mogu da te zamislim da radiš na hotlineNemojte da mi bustujete ego toliko , poleteću!!
Power bttmMeni liberta deluje kao poslušan dečko.![]()
Hahaha, volim kad me razuvere.Bebara mnogo si sebi dao za pravo. Mislim rekao bih ti dođi pa proveri ali zvučaće pogrešno![]()