Kako se danas osećate?

Kao da nisam dovoljno umoran od posla i obaveza, još me ovo sunce i ove vrućine dodatno iscrpljuju, kao da me pregazio voz 😫😩

Penzioner posle Androge be like:

Skeleton Terrifying GIF

Ja sad upadam kao Lukas kad je Ana Nikolic govorila "KOME DUZMU PRASE BRE?" kao "sta bi ovo?"

Iznervirano. Treći dan odnosno treće predvečerje zaredom jebeni prolom oblaka, luđački vjetar i grad.
Dokad više bre, dokad?

Iznervirano. Treći dan odnosno treće predvečerje zaredom jebeni prolom oblaka, luđački vjetar i grad.
Dokad više bre, dokad?
U bre, sta je ovo bre... :ROFLMAO:

Ajmo mi, Markic, u kavanu da posteno proslavimo ispadanje... :ROFLMAO:

Dokad više bre, dokad?
Nas izgleda večeras zaobilazi, ali ono sinoć je bilo katastrofa. Meni je napravilo haos po dvorištu, osim polomljenog drveća, par razbijenih crepova, i razbacane baštenske garniture, najgore mi je što mi je nadstrešnica za auto, koje je inače od leksana završila 3 kuće od mene u komšijskom dvorištu. :mad: I grom koji je spičio u uličnu rasvetu preko puta mene... :eek: Za svoje 33 godine onakav pakao zaista nisam doživeo do sada, a izgleda da smo ga ugasili, svi kolektivno u regionu, jer će ovo biti redovne pojave u budućnosti.

Ja nisam bio spreman za ovaj smrad Du*ava u NS... Kad god prođem kejom dođe mi da se ispovraćam. Tako ne smrdi ni Velika Morava u mom selu. Pakao.

Dunav leti užasno smrdi, imam i ja traume iz Beograda. Doduše, ništa kao Begej leti 💀 To je nenad*ebivo i ko je je osetio taj smrad, slobodno može u kanalizacijski spa na oporavak.

Ali neka mi neko objasni kako ljudi tu pecaju ili još gore KUPAJU se u tome??? Meni je ovo bukvalno kulturološki šok, a dolazim iz vukojebine Pomoravlja.

Back