Hahah bukvalno sam se oduzeo, nisam znao šta da joj kažem u momentu, pa je ona mene upitala kako mi se dopada dizajn vizuala i grafike. Tto mi je prečudno, s obzirom da se ja time bavim, ali nerealno mi je da nas je sve istraživala, mora da je slučajnost.Jesi je pitao kad ce da ide na Evroviziju?
Hahah bukvalno sam se oduzeo, nisam znao šta da joj kažem u momentu, pa je ona mene upitala kako mi se dopada dizajn vizuala i grafike. Tto mi je prečudno, s obzirom da se ja time bavim, ali nerealno mi je da nas je sve istraživala, mora da je slučajnost.
Nije nerealno i da stvarno zna da se time baviš. Obično mi mislimo da su oni kao i svi mi, ali ipak ili žive na oprezu ili na nekom nadzoru i neki ljudi zbog ovog ili onog razloga ispituju neke stvari oko njih. Nije nikakva teorija zavere.Hahah bukvalno sam se oduzeo, nisam znao šta da joj kažem u momentu, pa je ona mene upitala kako mi se dopada dizajn vizuala i grafike. Tto mi je prečudno, s obzirom da se ja time bavim, ali nerealno mi je da nas je sve istraživala, mora da je slučajnost.