Kako se danas osećate?

Gledao Sram Hrvatska i opet sam u bedaku jer mi treba decko.

Nedostaje mi bivsi drug mnogo.

Osecam se presrecno jer idem na more i ove godine!

Sa ćaćom doduse, ali bolje i sa njim nego sam.

Samo da ne bude pokusaj razgovora o dubokim temama kao prosle godine.

Iznervirano jer u Srbiji naprosto ne možeš kupiti nova kola da ti ljudi ne skrnave iz nekog njima poznatog razloga. Prvo su mi otkinuli brisače pre koji mesec, a sad skinuli sa guma čepove sa oznakom automobila.
Džabe što imam svoj parking kada to može da se desi gde god da odem, uvek nekoj budali nešto smeta ili treba pa krade.

Slomljeno. Koliko god se trudio da budem fer prema kolegama, i mislim da sam zaista za saradnju jedna od najlaganijih osoba, takvima se popnu na glavu. Znaci sinoc i tokom petka su mi se peli da nema gde nisu. Kompenzujem, jedva.

Razumem i price da je vise verovatno da sam problem kao pojedinac, ali zapravo ovde sistem (drzavno) zakazuje, ozbiljno, ne po mojoj grbaci, ali po psihi previse, jer protiv svih sam ne mogu. Boriti se sa ljudima bez empatije, koji su duzni raditi jedan od najodgovornijih poslova, i pritom kulturno pokusavati da im se objasne neke stvari i uvek ispadati grbav i zivcan jer oni teraju svoje na tudju stetu. Odustajem!

Bar svoje zivce da sacuvam. Zaista me nije briga za svoj ucinak na poslu, i da li ce moj nerad i ravna linija koja sledi uticati na neduzne. Ne mogu. Izgoreo sam.

I ja sam danas sjajno, posetio sam balkanski bistro mali u Pragu za koji čujem već neko vreme da ima najbolje ćevape u državi, i bome nisu ljudi preterivali, suza mi kanula kad je od Đanija krenulo Ti me nikad i nisi volela dok sam jeo kajmak koji nisam okusio 3 i po godine, a ćevapi kidaju 😭

Osećam se fenomenalno!
Nekako baš imam volju i entuzijazam za ESC kakav nisam imao od 2015. ili još od ranije.
Valjda je i proleće malo uticalo i sve neke stvari druge da se opet osećam kao da imam 19-20.
Od jutros sam nešto posebno dobre volje, odradio extra trening, posle toga traku 10km (što nisam radio ni sa 20g) sve nekako u dobro raspoloženju.
Žao mi je samo što će i ova nedelja i takav moj osećaj (da sam se podmladio) da traje kratko kao što sve lepe stvari traju kratko, a posle će trebati čovek da se vrati u svoju realnost i standardan život.

Pomalo stresno, prvo da pogledam ESC, onda se nadam da cu uspeti nekako da zaspim jer sutra putujem i moram ustati u 4:30:cry:

Kako se danas osećate?
Back