Kako se danas osećate?

Probudih se i videh par poruka oko Fifija i pomislih na najgore. Bukvalno mi sve najgore prošlo kroz glavu. I crna komedija al naspram svega što sam zamišljala da je po sredi, ovo mi je lakše iako nije ni malo lako, ali bitno je da život nije ugrožen! ❤️ Ostalo je sve nebitno. Ne zamaraj glavu FSCom, samo odmaraj, i prihvati pomoć jer bitno je da ne budeš sad sam. Biće sve ok. ❤️ Jedna zahvalnost i lekcija da cenimo sve što imamo, od ruku do prijatelja. 🙏

@Filhy Baš mi je žao što ti se to dogodilo, ali drži se. Najbitnije je da se oporaviš, a sve ostalo nije ni najmanje važno. Puna podrška i nadam se da će se tvoje izdanje nastaviti gde je stalo, bila bi šteta da ne važi, uzimajući u obzir sav trud koji si uložio. ❤️

Divni ste svi! ♥️
Hvala vam puno na lepim željama! 😊😊😊
Eto, desi se u najgorem trenutku, ali za ovako nešto prosto ne postoji dobar trenutak. 🙂
Što kažete, najbitnije je da se oporavim i da je sve vitalno kod mene kako treba, ali moraću da odmaram maksimalno u narednom periodu i da se oporavljam.

Pad s bicikle i ozbiljan prelom obe ruke, povreda oka, ušivanje na tri mesta... Proveo sam u bolnici oko šest sati sinoć. 🙁
Sada jedva kuckam.

Izuzetno mi je žao zbog moje FSC organizacije jer sam pripremao toliko novina i iznenađenja, iskreno sam, verujte mi, samo o tome juče mislio. 😭 Prosto se namesti u najgorem trenutku ovako nešto. 🙁🙁🙁
Praštajte svi koji ste se prijavili, a iskreno se nadam da će se naći rešenje da nastavim kasnije i da se ne dira ovo što sam pripremio, samo da se malo vratim u normalu. 🙏 Stvarno sam se mnogo trudio oko svega i nadam se iskreno da će mi biti pružena prilika da nastavim izdanje nakon pauze!

Stvarno mi je neprijatno zbog ove pometnje i izvinjavam se svima koji su se prijavili ili planirali da se prijave. Nadam se da nastavljamo, a da uskoči neko drugi sada sa novim izdanjem. 💪♥️
Jao užas... Želim ti brz oporavak i da nam se vratiš brzo! Ja sam inače u zdravstvu, pa ako ti treba nešto slobodno mi piši... jedno vreme sam bio na ortopediji, sada sam na neurohirurgiji!

Back