Kako se danas osećate?

Беби побогу ладно си пар постова изнад бацио клетву на властитог оца 😂

Zapravo sam oke, al nisam, visokofunkcionalna depra sa saznanjem da sam vcrs nocna i da sutra u resort dolazo preko 400 gostiju u 170 soba. Znaci morat cu da uradim 170 kljuceva, 170 dobrodoslica i 170 puta pozelit dragim gostima da ih uhvati sraćka od puta na pola tunela Karavanki!

Pad s bicikle i ozbiljan prelom obe ruke, povreda oka, ušivanje na tri mesta... Proveo sam u bolnici oko šest sati sinoć. 🙁
Sada jedva kuckam.

Izuzetno mi je žao zbog moje FSC organizacije jer sam pripremao toliko novina i iznenađenja, iskreno sam, verujte mi, samo o tome juče mislio. 😭 Prosto se namesti u najgorem trenutku ovako nešto. 🙁🙁🙁
Praštajte svi koji ste se prijavili, a iskreno se nadam da će se naći rešenje da nastavim kasnije i da se ne dira ovo što sam pripremio, samo da se malo vratim u normalu. 🙏 Stvarno sam se mnogo trudio oko svega i nadam se iskreno da će mi biti pružena prilika da nastavim izdanje nakon pauze!

Stvarno mi je neprijatno zbog ove pometnje i izvinjavam se svima koji su se prijavili ili planirali da se prijave. Nadam se da nastavljamo, a da uskoči neko drugi sada sa novim izdanjem. 💪♥️

Pad s bicikle i ozbiljan prelom obe ruke, povreda oka, ušivanje na tri mesta... Proveo sam u bolnici oko šest sati sinoć. 🙁
Sada jedva kuckam.

Izuzetno mi je žao zbog moje FSC organizacije jer sam pripremao toliko novina i iznenađenja, iskreno sam, verujte mi, samo o tome juče mislio. 😭 Prosto se namesti u najgorem trenutku ovako nešto. 🙁🙁🙁
Praštajte svi koji ste se prijavili, a iskreno se nadam da će se naći rešenje da nastavim kasnije i da se ne dira ovo što sam pripremio, samo da se malo vratim u normalu. 🙏 Stvarno sam se mnogo trudio oko svega i nadam se iskreno da će mi biti pružena prilika da nastavim izdanje nakon pauze!

Stvarno mi je neprijatno zbog ove pometnje i izvinjavam se svima koji su se prijavili ili planirali da se prijave. Nadam se da nastavljamo, a da uskoči neko drugi sada sa novim izdanjem. 💪♥️

Filhy, strašno je to što se dogodilo. Drži se!

Biće vremena za fsc organizaciju, bitno je da ti budeš dobro. Brz oporavak želim!

O Bože Filhy, nadam se pre svega da si dobro i da ćeš se brzo oporaviti. :cry:

Verujem da ti je sad haos u glavi jer si zacrtao sebi ogroman zadatak, ali pokušaj da se odmoriš koliko god možeš! Šaljemo ti puno podrške i snage! 🙏❤️

Filhy brz oporavak, mnogo mi je žao što se to desilo u sred organizacije. Bilo bi zaista šteta da se ne nastavi izdanje kad se oporaviš jer vidno si uložio veliki trud, ljudi uživaju u organizaciji, a i da ceo trud oko svega da ne bude samo tako prekinut. Puno podrške za tebe, verujem da ćeš se oporaviti brzo, najvažnije je da si ti dobro. Ako treba pomoć neka mentalna razbibriga tu smo i to da asistiramo svi ako treba.😢 ❤️

Sada jedva kuckam.

Mnogo mi je žao zbog ovoga što ti se desilo Filhy... Odmori se i oporavi, to je sada najbitnije, a za FSC ne brini nastavićemo tamo gde smo stali kada sve ovo prođe. Najvažnije je da ti budeš dobro.
Brz oporavak! 🙏❤️

Back