Kako se danas osećate?

Преслушавао мало песме и општи утисак је млако. Не знам да ли ћу уопште гледати полуфинала и смарати се са гомилом досадних полупроизвода. Не могу да верујем да је тој РТС струци Ленси била тек друга замена, ко зна шта су све прецртали.

У сваком случају мислим да ни једна од песама нема шансу за неки висок пласман и да је уопште пласман у финале упитан. Све зависи од сценског наступа.

Код Там ми се свиђа тај репетативни рефрен који је лако памтљив и то може доста да анимира публику. Вукајла има одличан аранжман и јако добру песму. Ленси ми је откриће године, ако отпева овако уживо може и да победи. Харемсице интересантне саме по себи као појава и са њима би дефинитвно били медијска топ тема, песма је слабашна. Свиђа ми се Принц, онако баш лепа и пријатна песма. Бојана & Давид и Исказ сасвим солидни. И то је то.

Маја стилски ту негде између рецитације на светосавској приредби, наступа у Гучи и геј параде. Остали поприлично катастрофа.

Едит: Заборавио сам Мими. Код ње је била добра идеја, а лоша реализација. Овој песми баш баш фали један добар народњак типа Стоје са једном краћом деоницом и памтљивим рефреном. И то би онда тек и била истинска турбо журка. У једном делу песме након оних штикли чујем тај неки други вокал који и мени вуче на Краветину Тошић, али то рецитовање је баш млако. Ту је требао да грми неки трилер.

Ja se dosta lako adaptiram na promenu tempeture, tako da mi ne smeta ni kada je hladno, ni kada je toplo. Jedino kišu ne podnosim nikako, sve ostalo mi je podnošljivo.

Evo ušla temperatura u 4. dan, ne pomaže ni paracetamol ni tylol hot ni sirup ni čajevi, malo se spusti i odmah ujutru se opet digne.
Tacno znam taj osecaj kad pod temperaturom sanjas nebulozne snove, apropo onog za Oxajo i Norvezanina 😂

I mene je nedavno slično bilo uhvatilo, ono kad sam trebao da objavim rezultate za forumsko PZE glasanje. Bio sam pio i paracetamol, ali mi nije bio od neke pomoći, više mi je prijao Defrinol forte, od njega se baš preznojiš i spadne temperatura, ali naravno, pošto je verovatno neka infekcija, onda se malo i vrati, ali ne toliko kolika je bila, pa potraje više dana. Lekari neretko prepisuju i Hemomycin. Ako ima bola u grlu, što je kod mene bilo baš izraženo, korisno je uzimati i Trachisan. Uglavnom, temperatura je prošla relativno brzo, dok je bol u grlu potrajao.

Zanimljivo ja ove zime nijednom nisam bio bolestan.Malo me je krajem januara samo malo zabolilo grlo i prošlo.

Meni polako prolazi, imao sam samo par dana blaže simptome, temperaturu oko 37.3, zapušen nos i užasnu glavobolju koja me nije prolazila ni od brufena... Neposredno pre tog virusa ili šta je već sam vadio krv na analizu i leukociti i eozinofili su mi bili značajnije povišeni, nemam pojma da li je od toga ili je nešto drugo u piranju. 💀

Čuvajte se ljudi! Ja sam bio bolestan 7 dana i imao sam svih 7 dana temperaturu, koja je išla čak do 39,8. Evo deset dana kasnije i dalje kašljem, haos. Isto mi kao ni vama nije pomogao paracetamol, samo brufen.

Bio sam kod lekara i baš mi je rekla da veliki broj ljudi trenutno bolestan i da je u pitanju neki agresivniji virus/ grip.

Back