Kako se danas osećate?

Kako resavate dugotrajniju upalu grla? Pijem one klasicne lekove za grlo, ali izgleda da ce mi biti potrebno zeleno svetlo lekara za antibiotik. Mesec dana vec traje i pocinje bas da iritira

Toliku dugu upalu sam imao samo jednom i nazalost nije prosla dok nisam uzeo antibiotik.

Kako resavate dugotrajniju upalu grla? Pijem one klasicne lekove za grlo, ali izgleda da ce mi biti potrebno zeleno svetlo lekara za antibiotik. Mesec dana vec traje i pocinje bas da iritira
Meni uvek pomogne topao čaj od đumbira sa limunom i ispiranje grla žalfijom. I to u velikim količinama tačnosti. Takođe nikako ne jesti slatko.

Sinoć sam saznao neke loše stvari i jedva zaspao, pa sanjao smak sveta otprilike i probudio se izmučeniji no što sam legao.

Totalno nenaspavan, mokar od znojenja tokom košmara, povredjen i popišan otprilike

Još pada ledena kiša a ja kao moram do ofisa

ne mo gu

Glavu gore, Doco! 😀
Kad ti dođe takav čas, samo pomisli da će to proći i da će doći bolje vreme. Vreme leči sve. ❤

U mom slucaju, u vecini stvari vreme ne leci sve. Ne znam koliko vreme to traje, ali recimo kod mene traje sad vec deceniju, i "rane" jos uvek bole.
Ali se slazem da treba gledati pozitivno. U najmanju ruku moze da olaksa. (y)
A sto se tice Dctora Who, to je samo tren, da ne kazem traje taj dan, ta noc, eventualno jos koji dan. Vecina smo mi imali takvih trenutaka, pa brzo prodje. Jedino se nadam da te lose stvari, nisu strasne.

Dragi Tinte, zao mi sto je tako, ali treba pozitivno gledati na zivot, nikom nije idealno. Ja krecem od malih stvari koje me cine srecnom i tako lakse prebrodim neke teze zivotne situacije.
Ne znam tacno o cemu se radi, koje te "rane" jos bole, pa da komentarisem i pametujem, ali zelim ti sve najbolje u Novoj i da ta bol, kada vec postoji, vremenom postane sve slabija i slabija. :)

Hvala. Takodje, sve najbolje u ovoj godini. :D Uglavnom gledam pozitivno. I cesto, kada mi se desi nesto lose, kazem sebi " ko zna zasto je to dobro". Ali desi se i da ne bude.
Sustina jeste da se gleda pozitivno koliko se moze, mada nije lako.

Danas mi je umrla baka koja me je odgojila. :(
Trenutak kad je moja baka isto koja me je odgojila i sa kojom sam živela umrla je najtraumatičniji i najbolniji trenutak mog života. I prvo suočavanje sa smrću. Umrla je na Božić ujutru, blizu kao i tvoja baka. I ta godina cela mi je bila psihološki jako izazovna, da ne kažem depresivna - dobila sam i povišećeni šećer i fobiju od smrti - svaki dan sam mislila da će neko još umreti i da ja neću to preživiti. Ali hvala Bogu, izborila sam se sa tim.

Moja rođena na Jovandan, umrla na Božić, 13 dana prije 89. rođendana. :(
Obojica deda su mi umrla kada sam bio mali, tako da ih i ne pamtim, što mi je najviše žao u životu, a druga baka, tatina mama umrla 8 godina prije mog rođenja.A uz ovu baku, maminu mamu sam baš vezan bio. :(

Last edited:
Vikend sam uzeo za diskonekciju od svih i svakog i svega u nadi da ću se danas osećati sveže ali samo sam skapirao da mi treba jedna diskonekcija na jedno bar dve nedelje.

Nikada mi neće biti jasno kako sebi neki ljudi daju pravo da nekoga ili nešto komentarišu isključivo iz svog ugla gledanja. Danas sam imala priliku da čujem neke razgovore, jednodimenzionalne, rekla bih. Nije dobro.

I ja bih se rado diskonektovao od sopstvenih misli. Ne volim kada mi se neke teme iznenada nametnu i onda krene lančana reakcija i tako u krug.

Back