Ljubav, navika, panika

Pff ja sam prvi put goreo ko da nije bio prvi put, mislio čovek da lažem.

Na koje postove danas…reaguješ? 🤣
Zavisi... Za fotke na Instagramu sam rekao, oni koji imaju naocare sa dobrim ili brutalnim okvirima. Sinoc sam video jednog (navodno gej, ne zna se) i zapratio ga kako je uzasno lep i kako je postavio sliku sa dobrim naocarima, umro sam.

Meni samo upadaju u dm oni kripto valute🤣

Mene redovno zapraćuju momci koje ne znam iz njima znanih razloga, a uzvratim u retkim slučajevima kad mi se dopadnu fizički. Ovako ne znam što bih pratio nekog koga ne znam uživo ili u nekom drugom kontekstu. I ne razumem zašto me follow-uju tako random kao da je Tviter.

Najjači su mi oni koji otprate kad im ne uzvratim, ae bre liče

Ja mislim da imam bar 10 ovih sa kripto valutama, nijednom ne odgovorim na poruku ali i dalje me prate. Najverniji pratioci. :)

Ali obožavam one koji zaprate i kada uzvratiš sa praćenjem odmah te otprate. :LOL: Follow to unfollow.

Ni ovaj mene ne poznaje pa ga ništa nije sprečilo da pita 😂
Poruke onih koje ne prate idu u sekciju "zahtevi" i cemu onda bilo kakva pitanja kad se zna da nece ni pogledati.

Takvi su ovi budzovani iz ove moje selendre, nabildaju se do besvesti (kao steroidima) stave da su privatni, i onda ti dozvole da samo ti njih pratis ali ne i oni tebe. Tako nemas nikakve sanse za komunikaciju.

Mene redovno zapraćuju momci koje ne znam iz njima znanih razloga, a uzvratim u retkim slučajevima kad mi se dopadnu fizički. Ovako ne znam što bih pratio nekog koga ne znam uživo ili u nekom drugom kontekstu. I ne razumem zašto me follow-uju tako random kao da je Tviter.

Najjači su mi oni koji otprate kad im ne uzvratim, ae bre liče
Mene je jedan 39ogodisnjak (Srbin logicno) zapratio a ne poznajem ga, medjutim on izgleda prebrutalno sa naocarima, znaci skoro uvek stavlaja ili price ili fotke sa naocarima. Ne verujem da je homic jer poprilicno se druzi sa zenama.

Mene je jedan 39ogodisnjak (Srbin logicno) zapratio a ne poznajem ga, medjutim on izgleda prebrutalno sa naocarima, znaci skoro uvek stavlaja ili price ili fotke sa naocarima. Ne verujem da je homic jer poprilicno se druzi sa zenama.
Smeta ti "peder" a pišeš "homić" 💀💀💀

Back