Jedini put kad sam bio trezan!Kako se ti uopće sjećaš toga?
Kako se ti uopce ne sjecas toga?Kako se ti uopće sjećaš toga?
Zavisi... Za fotke na Instagramu sam rekao, oni koji imaju naocare sa dobrim ili brutalnim okvirima. Sinoc sam video jednog (navodno gej, ne zna se) i zapratio ga kako je uzasno lep i kako je postavio sliku sa dobrim naocarima, umro sam.Na koje postove danas…reaguješ?![]()
Ne prati me i ne poznaje me, tako da ne moze videti poruku. A i po izgledu rekao bih da ima 30ak godina.Jesi ga upitao da li je homoseksualac?
Poruke onih koje ne prate idu u sekciju "zahtevi" i cemu onda bilo kakva pitanja kad se zna da nece ni pogledati.Ni ovaj mene ne poznaje pa ga ništa nije sprečilo da pita![]()
Mene je jedan 39ogodisnjak (Srbin logicno) zapratio a ne poznajem ga, medjutim on izgleda prebrutalno sa naocarima, znaci skoro uvek stavlaja ili price ili fotke sa naocarima. Ne verujem da je homic jer poprilicno se druzi sa zenama.Mene redovno zapraćuju momci koje ne znam iz njima znanih razloga, a uzvratim u retkim slučajevima kad mi se dopadnu fizički. Ovako ne znam što bih pratio nekog koga ne znam uživo ili u nekom drugom kontekstu. I ne razumem zašto me follow-uju tako random kao da je Tviter.
Najjači su mi oni koji otprate kad im ne uzvratim, ae bre liče
Smeta ti "peder" a pišeš "homić"Mene je jedan 39ogodisnjak (Srbin logicno) zapratio a ne poznajem ga, medjutim on izgleda prebrutalno sa naocarima, znaci skoro uvek stavlaja ili price ili fotke sa naocarima. Ne verujem da je homic jer poprilicno se druzi sa zenama.
Ummmm.....Ne verujem da je homic jer poprilicno se druzi sa zenama.
Pre bih rekao WOMANIZER.Ummmm.....
Da.