Zar je dotle doslo? Sad razumem njegov oprez.saMO je oprezan![]()
Pa mislim da je ranije moglo tako, jer sam preko telefona screenshotovao ranije i postavljaoBilo bi daleko lakše da se postavljaju printskrinovi kada bi u poruci uvek bio prikazan datum i vreme, umesto danas, juče i sl. Ovako mora da se pređe mišem preko kako bi se pojavio datum. Da li je previše komplikovano da se to promeni @Miloš ?
mnogo bolje stojim na zvaničnom LU nego na mojemNova lista uspešnosti:
![]()
hvala ti na poređenju, ali ja sam više neki IzraelPoky je Italija FSC-a, ja sam Nemačka FSC-a...![]()
Zaustavite Lea
Inače komp mi nije pri ruci, šaljem sve verovatno večeras.
Meni se čini da od kada je novi forum, da je uvek bilo "today at", "yesterday at"... jedino ako postoje neka podešavanja profila da se to prikazuje drugačije.Pa mislim da je ranije moglo tako, jer sam preko telefona screenshotovao ranije i postavljao
Mislim da ima na nedelju dana, čim prođe nedelju dana ima samo datum, bez časova.Meni se čini da od kada je novi forum, da je uvek bilo "today at", "yesterday at"... jedino ako postoje neka podešavanja profila da se to prikazuje drugačije.
Pozdrav drugari koji dijelimo zadnje mjesto. Ovo mi je napredak ,prije na starom forumu nisam ni bio na listi a češće sam igraoNova lista uspešnosti:
![]()