245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Odlična pobednička pesma i mojih 12p, bravo Poky! 👏👏👏 Bravo i za First aid kid i Destrija, odličan plasman. Idem sad da vidim ko mi je dao onu šačicu poena u polufinalu 😆 Kome su se i bar malo svideli Cannons neka baci pogled na njihove pesme, imaju dosta finih stvari, izvrtela sam im sve albume.

Čestitke još jednom Pokahontasu na pobedi, odlična pesma i 10 poena od mene.
Takođe pohvale i Stefanu na odličnoj organizaciji, sve je bilo tip-top. Hvala svima na glasovima za Oniramu.
Što se printscreenova tiče: prijave:Mala, Replay, glasovi - polufinale:Tetsujin, Mrm, glasovi - finale:whisky, Doctor Who.

Nova lista uspešnosti:

Untitled.jpg

Bilo bi daleko lakše da se postavljaju printskrinovi kada bi u poruci uvek bio prikazan datum i vreme, umesto danas, juče i sl. Ovako mora da se pređe mišem preko kako bi se pojavio datum. Da li je previše komplikovano da se to promeni @Miloš ?

Bilo bi daleko lakše da se postavljaju printskrinovi kada bi u poruci uvek bio prikazan datum i vreme, umesto danas, juče i sl. Ovako mora da se pređe mišem preko kako bi se pojavio datum. Da li je previše komplikovano da se to promeni @Miloš ?
Pa mislim da je ranije moglo tako, jer sam preko telefona screenshotovao ranije i postavljao

Poky je Italija FSC-a, ja sam Nemačka FSC-a... 😍
hvala ti na poređenju, ali ja sam više neki Izrael

ponekad pošalje top 3 materijal, a većinom vremena čami po dnu tabele finala ili polufinala

• Wow
Reactions: Mrm
Pa mislim da je ranije moglo tako, jer sam preko telefona screenshotovao ranije i postavljao
Meni se čini da od kada je novi forum, da je uvek bilo "today at", "yesterday at"... jedino ako postoje neka podešavanja profila da se to prikazuje drugačije.

Meni se čini da od kada je novi forum, da je uvek bilo "today at", "yesterday at"... jedino ako postoje neka podešavanja profila da se to prikazuje drugačije.
Mislim da ima na nedelju dana, čim prođe nedelju dana ima samo datum, bez časova.

Smejali ste se vi Bebiju kako ispada i ne može u finale, a gle čuda 10. mesto na LU. Op cup Op cup.

Back