Ja jedino takav zaključak mogu da izvedem iz tvojih dela, pisane reči koje se ovde tumače kao takve. Čak i da je sve sprdnja sa tvoje strane očigledno da ne prenosiš poruku na pravi način. Ne komentarišem ja tvoje ponašanje iz svakodnevnice nego ovo što radiš na forumu. To je iritirajuće za mnoge, ali vremenom sam shvatio da te ta iritacija ispunjava. Možda je to tvoj ventil, al onda uzmi u obzir da neće svako prihvatiti to i budi spreman na kritiku te vrste. Ukoliko išta želiš da menjaš u tom pogledu, u suprotnom kritika ti je samo prdež čiji smrad nestane posle nekog vremena.Bebi pretera ga sad sa ovom srećom. Mislim, vala, znamo se manje više već neko relativno duže vreme, kako možeš da izneseš tako tvrd i rigidan zaključak? Svestan sam ja da možda zvučim ponekad cinično ili ogorčeno zbog nekih stavova kojie iznesem ali oni su takvi kakvi su i vas ne treba da trigeruju u tolikoj meri. Što se tiče ovog principa jako, jako retko odstupim od njega ali dešavalo se. To sam ja i moje mišljenje je takvo.
Uff kakva je i to hitcina od pesme. Definitivno Tein top 2 sto se mene tice.A sad da se podsetimo ko je sve glasao za Teu kad još nije bila prepoznata kao vrhunski umetnik:
12 poena - Stole, Micky
6 poena - stevan989
5 poena - Veritas
4 poena - pazite sada PETAR, Leo
2 poena - Majsta
Dakle, sve isti ljudi kao i sada. Ostali ili nisu još bili na forumu ili nisu učestvovali (NSTS, Endrega).
To je sve bilo na 192. FSC-u, u maju 2019. godine. Dakle, trolujemo i dogovoramo se u istom sastavu već pune 4 godine. I još toliko ćemo ako treba.Ko hoće da čestita, nek čestita.
@MilanB
Trebalo bi da dodaš i sadašnje polufinalne glasove da bi poređenje ima nekog smisla.
Tekst za čitanke!Drugi troše tela naša, niko nikog ne vara
Ne znam da li tebi, ali, meni to odgovara
![]()
Ali nešto drugo jeste naznačeno kao zabranjeno i to nije ispoštovano, odnosno jasna pravila FSC-a u vezi glasanja su prekršena.Uostalom, legitimno je nekoj pesmi kojoj si dao 0 da daš posle 12. U pravilu nije naznačeno da je to zabranjeno. Naprosto, može pesma i za jedan dan da postane viralna u sopstvenoj glavi i rešiš da nagradiš.
Navedi mi molim te jer posle pet piva teško da mogu da se setim koje je to konkretno pravilo.Ali nešto drugo jeste naznačeno kao zabranjeno i to nije ispoštovano, odnosno jasna pravila FSC-a u vezi glasanja su prekršena.![]()
Nema veze, ovaj FSC je svakako prošao, tako da idemo dalje.Navedi mi molim te jer posle pet piva teško da mogu da se setim koje je to konkretno pravilo.
Pey Pivo! @Pokahontas
Moje lično viđenje je da uopšte nije problem što je Petar dao 12 Tei, on ima pravo da da 12 kome hoće. Više me je zaboleo unes negative na temu kao i bojkot koji je usledio. Ali ok, Idemo dalje.
Pa ima veze ako treba da raspravimo na tu temu, evo otvorio sam sad pravilnik i ne vidim šta mogu da protumačim gde je Petar konkretno prekršio pravilo?Nema veze, ovaj FSC je svakako prošao, tako da idemo dalje.
Koga interesuje, može malo bolje da pogleda.
Meni je lično drago da je Milan ostvario visok plasman jer on zaista šalje ono što voli i nije opterećen visokom pozicijom po svaku cenu.![]()
Stvarno bi bilo lepo da imamo neku odvojenu temu gde bi arhivirali sve FSC skandale, bilo ih je dosta i na prethodnom forumu, ali dosta toga mi je isparilo iz glave.Ovaj FSC će tačno svima ostati u sećanju od silnih skandala lol
Sada mi je jos draze sto je naskupila tolike bodove, da sam mogao dao bih joj 2424Kako boli Tea Tairović, boleće mesecima koliko vidim.Jako mi je drago što sam doprineo tome svojom 12-icom.