Čitaj najskandalozniji FSC u najnovijoj forumskoj istorijiI jos rođen na katolićki badnjak
A zasto je dsq?![]()
Pa to je greska organizatora![]()
simpa jePošto sam DSQ objaviću pesmu koju sam poslao na ovo izdanje jer ne planiram da je šaljem ikada više u budućnosti.
Dobio sam kao temu vazduh, pa sam poslao radio-friendly pesmu sa potpuno uvrnutim i u isto vreme simpatičnim spotom. Predivna Mejzi Piters, preporučujem da poslušate i pogledate spot.Zvukom bi odudaralo od gotovo svega što sam poslao ove godine, luckasto je i originalno i verovatno bi ispalo u pf, ali mi je bilo nebitno.
Njeni izrazi lica su SVE, a omiljeni deo mi je koreografja u podrumu.![]()
Moguće je. Posmatram iz aspekta uticaja svih nebeskih tela na samu Zemlju. Primer meseca i plima i oseka. Što na nas ne bi uticalo, ako smo i mi sami Zemljin produkt?Joj nije šejd ni na koga, ali da li je moguće da odrasli i vrlo verovatno fakultetski obrazovani veruju u astrologiju?![]()
Ne postoji nikakav naučni metod koji može da potvrdi da kretanje planeta ima bilo kakvog uticaja na nečiju ličnost ili osećanja. Genetika, okolnosti i sredina su ključni faktori, ne pozicije planeta.Moguće je. Posmatram iz aspekta uticaja svih nebeskih tela na samu Zemlju. Primer meseca i plima i oseka. Što na nas ne bi uticalo, ako smo i mi sami Zemljin produkt?
Uostalom, možemo pričati i iz perspektive dokolice. Zabavno je.
Ne postoji nikakav naučni metod koji može da potvrdi da kretanje planeta ima bilo kakvog uticaja na nečiju ličnost ili osećanja. Genetika, okolnosti i sredina su ključni faktori, ne pozicije planeta.
Razumem da je nekom to zabavno ili hobi, ali je otprilike istinito koliko i teorija o ravnoj Zemlji.