246. FSC - Zodiac!

Jer sam slučajno ostavio pesmu kojoj sam dao top poen u pf bez poena u finalu.

Pa to je greska organizatora o_O
obrovac-medicinska.gif

Pošto sam DSQ objaviću pesmu koju sam poslao na ovo izdanje jer ne planiram da je šaljem ikada više u budućnosti.

Dobio sam kao temu vazduh, pa sam poslao radio-friendly pesmu sa potpuno uvrnutim i u isto vreme simpatičnim spotom. Predivna Mejzi Piters, preporučujem da poslušate i pogledate spot. :D Zvukom bi odudaralo od gotovo svega što sam poslao ove godine, luckasto je i originalno i verovatno bi ispalo u pf, ali mi je bilo nebitno.

Njeni izrazi lica su SVE, a omiljeni deo mi je koreografja u podrumu. :D
simpa je

Fun fact, ja kao veliki vernik, gotovo svetac, tražio sam takođe broj 33, a dobio sam nešto sasvim treće. Duboko sam potrešen sada zato što je moj izabrani broj slobodan i zakatančen. Tako da ako ne pobedim na ovom FSC-u, goreće... da ne citiram već jednog velikog forumskog mislioca (u ženskom rodu je misliteljka?).

Ovaj FSC rođen je 23.07. 2023. godine u 23:21, ovo je natalna ovog izdanja! Dupla VATRA! Ako @zeleni može da asistira u tumačenju, koji FSC pesma znak potencijalno ima najveće šanse da se na ovom izdanju proslavi.

1.webp
2.webp

Joj nije šejd ni na koga, ali da li je moguće da odrasli i vrlo verovatno fakultetski obrazovani veruju u astrologiju? 😭😭😭
Moguće je. Posmatram iz aspekta uticaja svih nebeskih tela na samu Zemlju. Primer meseca i plima i oseka. Što na nas ne bi uticalo, ako smo i mi sami Zemljin produkt?
Uostalom, možemo pričati i iz perspektive dokolice. Zabavno je.

Moguće je. Posmatram iz aspekta uticaja svih nebeskih tela na samu Zemlju. Primer meseca i plima i oseka. Što na nas ne bi uticalo, ako smo i mi sami Zemljin produkt?
Uostalom, možemo pričati i iz perspektive dokolice. Zabavno je.
Ne postoji nikakav naučni metod koji može da potvrdi da kretanje planeta ima bilo kakvog uticaja na nečiju ličnost ili osećanja. Genetika, okolnosti i sredina su ključni faktori, ne pozicije planeta.

Razumem da je nekom to zabavno ili hobi, ali je otprilike istinito koliko i teorija o ravnoj Zemlji.

Previše verujem u nauku da bih verovao u horoskop, tako da je i meni samo zabava. :D I ovo što kaže Micky, volim kad me horoskop hvali. :D

Ne postoji nikakav naučni metod koji može da potvrdi da kretanje planeta ima bilo kakvog uticaja na nečiju ličnost ili osećanja. Genetika, okolnosti i sredina su ključni faktori, ne pozicije planeta.

Razumem da je nekom to zabavno ili hobi, ali je otprilike istinito koliko i teorija o ravnoj Zemlji.

Naravno da ne postoji niti se svrstava u nauku na taj način. Ovo ti je više na nivou religije, potreba ljudi za utehom, pojašnjenjem, nadom. Postoje mnoge pojave u prirodi koje takođe nisu lako objašnjive kroz nauku.
Uostalom, zato i služi verovanje da nekim pojavama pripisujemo viši značaj jer je potreba u ljudskoj prirodi takva. Ne znači da su ateisti pametniji samim tim što odbacuju verovanje u postojanje nečeg višeg, kao i suprotno da je to jedini parametar kojim treba nešto da dokazujemo. Da li je iko od nas uspeo da dokaže postojanje Boga? Nije, al ljudi i dalje konzumiraju i isto mi je legitimno kada kroz nauku nisi dokazao i kroz veru što si dokazao kad su se neka "uzvišena" dela obistinila.

Back