Offtopic

Ma da li ste realni?! Zar stvarno moram da objašnjavam ili me sprdate?
Sto se mene tice, ne moras, samo mi nije bilo jasna ta rec „docekasmo”, jer mi je to zazvucalo kao „konacno”, ali ok.

Pomislio sam da ce zazvucati tako al ko je pratio medije i sta se pisalo o njoj i njenom stanju poslednjih godina shvata na šta se mislilo. Nažalost, ta priča se već dugo provlačila i kotrljala iza brda i mislio sam u smislu da niko nije previše iznenađen ovakvim ishodom, pogotovo nakon što joj je i dete umrlo nedavno.

Pa sad ne mogu izmeniti i da hoću ali važno je da je kontekst bitno različit od onoga što je poneko pomislio prvobitno. U svakom slučaju glavna vest je da je umetnica preminula.

Nešto mi se čini da ovo nije prva smrt neke poznate ličnosti gde je Androga imao neprimeren komentar.

Poslušajmo još jednom ovu fenomenalnu kompoziciju koju joj komponovao Prince.

Valjda je Prince snimio pesmu nekoliko godina ranije (postoje čak i neki klipovi gde je izvodi) i onda je tek naknadno ona završila kod Sinead na obradi. Ne znam kome je tačno on posvetio tekst, ali ona je maestralno izvela kao da je sama pisala i zato će zauvek ostati samo njena pesma.

Pa pogrešno ti se čini. I nije neprimeren kad sam napisao o čemu je reč.
Ovde su ljudi mrtvi ladni pisali za Karleušu "zašto već jednom ne umre" da podsetim.

Jadna Sinead :(. Legenda.. Čak i kad je bila u jako lošem stanju imala je najbolja live izdanja ikada...

Evo ga primer. Ovo je zadnji put da se ja sećam da je došla i pevala live zbog nekoga. Ovo je bio iconic moment u svetu mma i sporta generalno.

Hvala joj za svaku pesmu i žao mi je što je imala tako težak život...

Vecerasnja emisija, pojavio se i neko jednostavno bolji!! Ja sam zadovoljan svojim nastupom kako god da to zvuci cudno!

Tek sad sam stigao da pogledam. Pa ne mogu da kažem da je bio puno bolji, iako je na kraju razlika skoro 70 poena.
Čini mi se da ti je falilo i malo sreće. Na "Spojnicama" ti je otpalo dosta poena. Uopšte ne volim tu igru, jer ako ti zapadne oblast koju ne pratiš, ostaje ti da se uzdaš jedino u sreću. U "Ko zna zna" si bio odličan.

Da, i ja mislim da je ranije bila ista oblast za oba takmičara.
A ovako se desi da jedan dobije neku laganicu tipa, spojite države i glavne gradove, a drugi spojite imena i prezimena bivših predsednika Zimbabvea.

U slagalici na fejsbuku dobiješ u spojnicama istu oblast a ovde je drugačije jer se traži i raznovrsnost znanja.

Ali slažem se da je fer ako se dobije ista oblast. Pa ako znaš znaš ako ne ne.

No Way Lol GIF by Late Night with Seth Meyers
ShrillUntimelyAtlanticsharpnosepuffer-max-1mb.gif

Kad ste se već prisjećali TGZP-a i kad već ne možemo čitati actual temu, evo iz moje arhive par postova:

Stefixov komentar na Petrov gostujući nastup 😂😂

IMG_6529.webp

Nikolinaninine muke sa snimanjem:

IMG_6530.webp

Skubita nama takmičarima nakon što smo se žalili na Stamenovu koja nam u showu imitiranja govori da ne imitiramo i da budemo svoji

IMG_6527.webp

Androga o DeMarcusu nakon što je ovaj nešto spletkario 😂

IMG_6526.webp

Attachments

• IMG_6530.webp
    IMG_6530.webp
    101.6 KB · Views: 14
Back