Offtopic

Što naravno, pa mnogi pederi danas rade usta. Moj najbolji drug je uradio usta ali mislim da nema granicu, počinju da mu budu ko Cecina tj. onako se oklembese gornje usne. Onda kad ih dotera to sve bude zategnuto ali onako pačije. I on je svestan da počinje da preteruje.

• Haha
Reactions: Mrm
Svaka vam čast. U Milanu, a ne koristite parfeme.. 😅😅
Mada je i Endrega u pravu da i kreme i losioni mirišu...
U stvari skoro sva kozmetika... i šamponi, i za nas šminka, posebno puderi...

Mada je intenzitet kozmetike dosta blaži u odnosu na prave parfeme, oseti se uglavnom baš blizu...

Pa što ti smešno, nikad te nisam video.. 😅

Ako želiš da jednog dana učestvujemo na Sanremu, moramo da počnemo da radimo to, da "kad porastemo" budemo kao Patty Pravo i Ornella Vanoni! 🤩😍

@Petar

A kad smo pominjali hleb i kad si rekao da onaj povoljniji ne bi ni psu dao.. Ja ne mogu uopšte da nađem neki hleb, čak i skuplji da mi se baš dopada trenutno.. Ne znam šta je to, šta god da probam ništa mi se ne sviđa nešto.. 🤐 Jel imaš neki da preporučiš, nebitno koje vrste? Jel jedeš beli? Jel u nekoj pekari uzimaš?
Lebovski nije loš, ali mi nikad nije usput..

Ma nisam ni skupljim hlebovima ni ja zadovoljan, ali bar imaju neki ukus. Onaj od 50 din ili koliko je sad je čista plastika. 😭 Hleb treba da je od celog zrna žitarice od koje je napravljen, a takvi su uglavnom skuplji.

Pokušao ali ne vredi. Budem gladan onda. Sad imam pare pa sam počeo da kupujem onaj Lidlov sa semenkama. Košta 200 dindzi ali je 700g i traje mi par dana, a ne mrvi se i, manje-vise, ostane svež. I ukusan mi je, kao kolač.

Pokušao ali ne vredi. Budem gladan onda. Sad imam pare pa sam počeo da kupujem onaj Lidlov sa semenkama. Košta 200 dindzi ali je 700g i traje mi par dana, a ne mrvi se i, manje-vise, ostane svež. I ukusan mi je, kao kolač.
Ti bre Androga k'o Marija Antoaneta, ako nemate 'leba, jedite kolače.. 😄

I ja sam, trajalo nekoliko dana i osećao sam se mnogo slabo i loše, to je valjda taj prelazni period ali opet nisam nastavio. Sad sam samo smanjio unos, ali hoću ponovo da probam, da izdržim kroz taj prelazni period i onda će biti lakše.

I ja sam, trajalo nekoliko dana i osećao sam se mnogo slabo i loše, to je valjda taj prelazni period ali opet nisam nastavio. Sad sam samo smanjio unos, ali hoću ponovo da probam, da izdržim kroz taj prelazni period i onda će biti lakše.
Izdržiii! To ti je top..
Joj ja sam upravo pojeo 3 palačinke... 😭😭😭😭😭

Ja stvarno volim kruh tj. dosta jela mi je nepotpuno ukoliko uz njih ne jedem kruh (tipa meso bilo kakvo, grozim se ljudi koji jedu meso bez kruha lol), ali sam unazad par godina posve izbacio bijeli/polubijeli kruh iz prehrane jer je stvarno ekstra nezdrav, tako da uvijek biram što Petar kaže neki sa cijelim zrnom žitarica, iako su skuplji. Makar, najčešće doma pravim “kruh” sa zobenim pahuljicama i posnim sirom i full sam se navikao na to, a opet je zdravo

Back