Slazem se. Ono sto me vise nervira su asocijacije. Nekad su imale smisla. Sada kao da ih smsiljaju nedovoljno inteligentni ljudi (da se izrazim politicki korektno). Kad asocijacija bude splacina na kraju bude rec koja je homonim, ili se moze koristiti u recenici... Fujcina.Jako me nervira sto u Spojnicama takmicari dobijaju razlicite oblasti. Cini mi se da je u pocetku bila ista oblast za oba takmicara i to mi je bilo vise fer.
Da si znao da će Misteriozni crni Mrm ušetati na reinkarnaciju foruma kroz 8 godina, sve bi bilo drugojačije danas, SVE!!@Mrm nikako, draga. Nažalost, komentare iz dosadnih tema poput teme portugalske pjesme iz 2015. godine nisam spremao![]()
PRE LE PO!!!Kad ste se već prisjećali TGZP-a i kad već ne možemo čitati actual temu, evo iz moje arhive par postova:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA UPIŠKIĆU SEEEKad ste se već prisjećali TGZP-a i kad već ne možemo čitati actual temu, evo iz moje arhive par postova:
Stefixov komentar na Petrov gostujući nastup
View attachment 8041
Predstavlja Hrvatsku na jednom online takmičenju, svet poludeo za njom!Aleksandra Prijovic dvije arene Bg i dvije arene ZgNajpopularnija na Balkanu!
Kad sam ovdje prosle godine napisao kako ce ona u sljedece dvije godine imati arenu, Milos napisao mozda prije mts dvoranu prvo
A ona ne da ce napuniti jednu, nego njih 5
Onda barem kao gost da nam se pojaviš! Vidiš i sama da za gosta nije bio neophodan talenat i umeće tako da nemaš opravdanjeJoj, ja stvarno ne znam da imitiram.A i nemam uslova za snimanje. Da znam, stvarno mi ne bi bio problem.
I Mrmoslaviju je, ali ništa..Predstavlja Hrvatsku na jednom online takmičenju, svet poludeo za njom!
Onda barem kao gost da nam se pojaviš! Vidiš i sama da za gosta nije bio neophodan talenat i umeće tako da nemaš opravdanje![]()
Možda da se prijaviš na TGZP?I Mrmoslaviju je, ali ništa..