Ljubav, navika, panika

Ko je Rada Manojlovic?
Bebi, dobrodosao na rucak iako se ne znamo. 😀

I ja sam skuvao ručak sebi. Pravio sam pilav iliti Rižoto sa piletinom, kako vole ovi fancy Beogradžani i Novosađani da kažu.

Kad ti dosadi brak iz ljubavi, ti se razvedes. A iz braka iz koristi se tesko izlazi, tu su traume vecne.

Nije valjda da su ti to traume? @Mala
Nou, Bebi, ja se nisam udavala. Niti imam traume. U korektnim sam odnosima sa ex, kao, ako ti nesto treba, obavezno se javi. Meni nista ne treba, sama si stvorim sta mi treba.
Novac je samo nuzno zlo za zivot, sve gledam drugacije nego vecina.

Vidis, neke njene izjave su skroz u mom fazonu, bas je kul lik Gaga.
MO je ozloglasena i ne treba da se vraca. Meni je krv popila. Najbolje pitati Petra sta misli o tome.

Last edited:
Mala, iz kog si dela Srbije kad koristiš "si" u govoru što nije karakteristično za standardni srpski jezik? Da niste možda hrvatska nacionalna manjina iz Sombora?

Petre, uopste nisam iz Srbije.
Moj srpski je mix mixeva, ne trudim se da ga pravilno koristim kad ga nisam nikad ucila u skoli.

I MO je u srpski ubacivala "si", a nije bio neki južni dijalekt gde se takođe tako govori haha

Pala si na sitnicu!

Koliko sam videla, ta osoba nema muzicki ukus kao ja, a cini mi se da je neko rekao da je ta osoba zapravo musko.
JA SAM ZENSKO! 👧

Stvarno ste nemoguci. Kako mislite utvrditi da sam zensko? Ima li neko PAMETAN predlog?

Back