Ljubav, navika, panika

Mislim da ne znaš kako to funkcioniše, ukoliko nisi gej muškarac(?).
Isto mi je palo na pamet kad sam pročitao šta je Mala napisala :D

To o čemu ona priča sve apsolutno važi kad su u pitanje zrele i svesne osobe, nažalost, mnogi gej muškarci to nisu (da ne bude zabune, Bebi, tu mislim na tvoju simpatiju)

Dobro, udahnula sam duboko, molim vas da prestanete spominjati to pitanje da li sam musko ili zensko, stvarno je dosta. Dobila sam i poruku u DM sa tim pitanjem. Ako vama nije do sada bilo jasno da sam 100% zensko od glave do pete sa svim potrebnim atributima, ne znam kako da vam pomognem. Toliko o tome.
Sto se tice iskrenosti, ako je neko zloupotrebi u toj medjusobnoj potencijalno partnerskoj komunikaciji, taj nije ni vredan tvoje paznje. Ne znam nista o gej populaciji, ne gledam i ne delim ljude tako, tako da i nisam upoznata sa tim uvrezenim stavovima o iskrenosti. Mada, cini mi se da je iskrenost podcenjena u svim segmentima drustva.
Moje misljenje je, kao i u mnogim drugim stvarima, dijametralno suprotno od misljenja vecine. Iskrenost pre svega, mada, moram da priznam, u slucaju da istina moze da povredi nekoga i napravi veliku stetu, smatram da se ta istina treba precutati privremeno od datog trenutka ili zauvek.

Ja samo hoću da dodam dinar na diskusiju time što ću reći da te igrice više ne igram, sa momcima imam jako direktnu komunikaciju od početka odnosa i mnogo mi je lakše.

Ja samo hoću da dodam dinar na diskusiju time što ću reći da te igrice više ne igram, sa momcima imam jako direktnu komunikaciju od početka odnosa i mnogo mi je lakše.

Komunikacija je lakša kada je i druga strana takva i kad se poruka prenese na pravi način. Bilo je i toga i lako sam funkcionisao na taj način kada su osobe imale kapaciteta za to. Ovde vidim dosta nezrelosti i samim tim mi je red flag i odmah se sam udaljavam jer nisam više u toj fazi da se igram igara iako sam sama školovala te igre.
Što je dosta dosta je, hoćemo malo Jarčevske ozbiljnosti gde nam je Venera.

Pa, sta nas onda pitas kad sve znas?
Zaista, pokusam da udjem u problem i na kraju se osecam bezveze.
Doco, cemu lobanja?

Pa nije Bebi došao na forum da nas pita išta, već da podeli svoje iskustvo sa online zajednicom koju poznaje deceniju i više godina unazad. Tako da lobanja na prvu rečenicu.

viktorija-brak-na-nevidjeno.gif

Pa, sta nas onda pitas kad sve znas?
Zaista ne mogu tvoja obraćanja meni, ne pišem ja ovde na forumu da bi mi se ti konstantno obraćala i ponešto razumela. Jel će tebi pasti kruna s glave možda?

Dobroe rekla:
Pa nije Bebi došao na forum da nas pita išta, već da podeli svoje iskustvo sa online zajednicom koju poznaje deceniju i više godina unazad. Tako da lobanja na prvu rečenicu.

Ok, nisam znala da smetam. Imacu to na umu ubuduce. Nisam ljuta.

Back