Ljubav, navika, panika

Androga u epizodi lov na penzionere i njihove čekove.

Najjače je što uvek postoji mogućnost da overthinkujemo i da je zapravo sve top 😭
Probudio sam se previše pozitivan danas, al tako i privlačim dobru energiju dok ne istekne Pepeljugi dan.

Ma samo opušteno, nije kraj sveta ni da ne uspe. Mada sad jeste u modi imati mlađeg dečka, možda možeš da se baciš isključivo na KFC!

Ma samo opušteno, nije kraj sveta ni da ne uspe. Mada sad jeste u modi imati mlađeg dečka, možda možeš da se baciš isključivo na KFC!
Pa nije zbog mode, taki me opsedaju. :LOL: sad ja zavidim Androgi na penzionerima, još ako imaju nasledstvo pih Ibiza evo me.

Ovo mi je sve kao pokojna Ana Nikol Smit koja se udala za 80 godina starog dedu i bila sa njim samo godinu dana, jer je ovaj umro.

A tu su i oni cuveni Milojko i mladjana Milijana koja juri starce.

I mene sve više jure mlađi, ali ja stvarno ne mogu to, prosto nije im razvijen mozak i ja sad tu treba da pričam s njima kao o nečemu, ma ajde bre.

Pa i ona je rano pandrkla od tableta za mršavljenje.

@Petar
Ma, njih samo voza libido i na tu kartu hoće da te uhvate jer vide da ne mogu da pariraju umno i u dodiru sa sobom.

Bukvalno to! 💀 Bio je samo jedan mlađi lik s kojim sam donekle kliknuo i naravno imao je avoidant attachment.

i ja sad tu treba da pričam s njima kao o nečemu,
Ovo. Toliko puta mi se desilo lol

Ništa nemam protiv mlađih ljudi, ali kad i dalje žive od/kod svojih, najveći problemi u životu su im ispiti i da li će da imaju para za brucošijade, jednostavno nemamo zajednički jezik i na emotivnom nivou ja ne mogu da se povežem sa njima.

Pa ne mora nužno da znači. Isto kao što ja tražim nekoga starijeg i zrelijeg, tako ima i ljudi mojih godina koji vole da budu ti koji su stariji i zreliji...

Each to his/her own kao sveto slovo :D

Ma nema od toga ništa ako se jedna osoba skrasila, a druga uskoro ide na put oko sveta.

I mene sve više jure mlađi, ali ja stvarno ne mogu to, prosto nije im razvijen mozak i ja sad tu treba da pričam s njima kao o nečemu, ma ajde bre.
Znas kako, ja sam '98. godiste i dosta preferiram da razgovaram sa starijima, em sto mogu skroz normalno da se ispricam, em i da se druzim. A posto vidim da je 95% forumasa starije od mene, meni to odgovara.

Sto se mladjih od mene tice, pogotovo onih rodjenih u 21. veku... Ne i ne. Ne mogu da se nosim sa njima.

Ma sve u svemu, i don't want somebody, who's loving everybody. I need a shy guy, it's the only guy who'll only be mine.

Upravo me je jedan decko oterao u pizdu materinu samo zato sto sam hteo da se upoznamo i da budemo drugari, a on je mislio da ga ja muvam (rekao sam mu da je lep), a inace je zauzet i znao sam za to. Uzasno me je iznervirao znaci i pisao sam mu da nisam mislio nista lose da sam samo hteo da budemo drugari, medjutim samo SEENuje poruke i ne odgovara. Iznervirao me je uzasno, jer kao prvo ne muvam nikoga i nemam nameru da ja prvi muvam bilo koga pogotovo jos ako je zauzet. Nego eto, svakakvi ljudi ima... 😭😭😭

Ja sam kriv. I osecam se lose zbog toga. Nego eto, bio sam slab i glup.

I zaista nisam mislio nista lose sko nekom kazem da je lep. Nego to sto sad neki protumace da ja muvam, to je njihov problem.

Čekaj brojčani, polako. Ti dodjes ljudima i kažeš im: "Hej ćao, ajmo da se upoznamo i budemo prijatelji?"
Pa ne ide to tako decko moj. Zvuči kao da hoćeš da siliš nesto, a to u startu odbije.

Toga se i plasim. Da sve radim pogresno i da posle nadrljam od svega.

Inace da napomenem, ne radim ja tako odmah da krenem "ej cao ajde da se druzimo, ne."

Radi se inace o bivsem forumasu koji nije uopste ni bio na ovom novom forumu, ali sad mi je odgovorio da je na poslu pa ne moze da pisez znaci javio se.

Inace se prvi javio jer sam postavio pricu gde zalim sto sam morao dati moju kucu maltezera i upitao "sta se desilo" posto inace i on voli maltezere pse. I tako smo krenuli u diskusiju.

Onda je postavio jednu sliku sa plavim naocarima (jelte) i tu sam mu rekao da mu stoje jako dobro i rekao sam mu da ne zameri sto sam iskren i rekao sam mu da sam homic, on je rekao da nema nista protiv i da "na svu srecu ima partnera" jer je ovde jako tesko naci partnera.

Kasnije sam ga pitao da se vidimo i upoznamo na sta je pristao, da bi sad pomislio da ja njega muvam.

Last edited:
Stvar je u tome da ne mogu vise da krijem to u sebi. Zbog toga pucam i imam anksiozne i panicne napade.

Jos gore je sto moram da krijem to od svojih do kraja zivota da se ne bi desilo ne daj Boze neko samoubistvo.

Back