Ljubav, navika, panika

Seksualno obrazovanje pod hitno treba uvesti u sve nivoe obrazovanja.

Mislim da ništa od dejta sutra. Zajebava mnogo za vreme, sve neodređeno, a ja sam čovek od planova i pritom nije mi on jedini prioritet dana hoću da se organizujem za druge ljude.
A i osećam se ugašeno, ohlađeno i bezveze izvozano na ove gluposti jer neko ne zna kako se vreme organizuje.

Uhh uvek me je zivciralo to konstantno pomeranje vremena. Razumem obaveze i u redu je jednom, dvaput, ali ako preraste u preterivanje...

ana-nikolic.gif
U

Sad kad sam hteo da se povučem, dobijam kontranapad. Kao, nismo završili dogovaramo se.

Uhh uvek me je zivciralo to konstantno pomeranje vremena. Razumem obaveze i u redu je jednom, dvaput, ali ako preraste u preterivanje...

ana-nikolic.gif
U
Kod mene je ovako bukvalno stalno kad treba da se vidim sa nekim drugom, taj vecito odlaze. Zato sam poceo na kraju da kazem "suvise dobro da bi bilo istinito", jer sam navikao na to. I onda me posle pitaju zasto ne izlazim nigde, eto zasto.

Ma najjače da neću da izađem negde zbog nekog tamo.

Nego da se vratim ovom dejtu; kuvana noga. Kako se odmah usere čovek kad hoćeš da mu otkažeš sve i staviš do znanja da ok ako ti nećeš ima ko hoće. I evo sad sklapa vreme, počeo zapravo da zavodi i malo više energije daje u muvanje.
Da li sam ja emotivno utrnuta osoba? Pošto i dalje nemam reakcije i svejedno mi je. Ili mi se samo ne sviđa u dovoljnoj meri da bih ja pre da ovo propadne nego nešto se desi?

Zavisi sta zelis u ovom trenutku. Radi kako ti intuicija kaze. Ako zelis da zadovoljis tastinu i da sad on cvili, izadji. Ako smatras da je gubljenje vremena, nadji neku drugu zanimaciju.
A da ides bezvoljan na dejt, a da dopustis da se nesto desi, to srljas u provaliju.

Više volim drugu zanimaciju, ja ih menjam čim mi dosade. Ovaj jeste. Jbg, drugi kandidati se muče da dođu do nečega ovaj zajebava. A ja već detektujem te zajebante, jbt koliko sam samo tih dejtova u životu imao ijuu.
Da je to stručna praksa mislim da sam već u rangu redovan profesor. 😂

Androgi što kroz reakciju uživa u mojoj propasti bih imala jedno pitanje, dva. Uživate u domu penzionera? Ste napuhali gomilu balona? Dobro je, biće bolje.

Da li sam ja emotivno utrnuta osoba? Pošto i dalje nemam reakcije i svejedno mi je. Ili mi se samo ne sviđa u dovoljnoj meri da bih ja pre da ovo propadne nego nešto se desi?
Jesi :p

Ma sta se cimas. Postavi sam uslove, oce - nece. Ma cao zdravo! To kad krene da pregovara pre bilo cega, vrv znaci da ima i druge opcije (da ne trujem za dzabe).... :cautious:

Pa i ja imam druge opcije, svi ih imamo koji smo single. 😂 samo eto, dao sam njemu malo fokusa da ne bude nikad se ne trudim.

Ne znam, kažu da je ostavio broj telefona na Instagramu, pa potraži i raspitaj se :D

Back