Predlozi i utisci o forumu

Zahvaljujući tim isečcima sam i pobedio, dizali su me iz mrtvih kada su me svi otpisivali :D A mislim da sam u finalu igrao sa Doktorom.

Sad kad si spomenuo, nešto mi nazire u ovom izgorenom mozgu :D

Ti isečci su beše bili sekunda tipa, sećam se da sam izneverovao Koliko mi je zapravo išlo od ruke da prepoznam :D

Pukla me sinoć inspiracija kad sam došao iz grada i počeo sam da razrađujem ideju za FS 5. Ove zime otkopavamo ratne sekire. 👌🏻

Ono što mogu da kažem trenutno jeste da će koplja ukrstiti veterani i novajlije i da će, po ugledu na VS, igre trajati 30 min do 1h uveče, a ne 24h kao u prethodne 4 sezone. Mislim da će biti zanimljivo videti veterane u jednom plemenu sa brdo ratnih sekira i novajlije koje će biti clueless o svemu tome haha
Petre verovao ili ne, to je bila moja ideja za pokretanje nove sezone. Milenijalci vs generacija Z! Čitaš mi misli. Radujem se novoj sezoni 🥰

Zanima me kako za neke ljude nikad ne piše da su onlajn iako su evidentno tu, pošto kuckaju. Molim objašnjenje. Hvala unapred.

Da, u profilu se ide na Preferences pa Privacy options. Jedino se meni prikazuju svi, skriveni drugom bojom :)

Pa jer smo sakrili da se ne vidi kad smo online :D

Miloš objasnio gore

I Miloše, ovo je breach of privacy!!! :D

I ja sam isto sakrio zbog ljudi koji vode evidenciju mog vremena provedenog na forumu, kao da mi oni plaćaju račune za struju i net. :D

Back