Ljubav, navika, panika

Upravo sam došao iz kabineta Siniše Malog, nešto da odnesem, 2 top frajera u kabinetu, jedna devojka obučena i našminakna vrhunski, u fazonu gledam nju pored dva frajera :ROFLMAO: brzo oni izađoše, ostao samo jedan, stariji od njih, čini mi se, tako 40-45 godina procenjujem :love: razmenili smo broj, on mi je tražio telefon, ako mu treba nešto iz MSP, ja naravno: "Da, da, sve što može, tu smo" 🤪, i on: "I ti ako ti nešto treba"... ijaoo moram narednih dana da smislim šta mi treba, što realnije da bude...:ROFLMAO:

Upravo sam došao iz kabineta Siniše Malog, nešto da odnesem, 2 top frajera u kabinetu, jedna devojka obučena i našminakna vrhunski, u fazonu gledam nju pored dva frajera :ROFLMAO: brzo oni izađoše, ostao samo jedan, stariji od njih, čini mi se, tako 40-45 godina procenjujem :love: razmenili smo broj, on mi je tražio telefon, ako mu treba nešto iz MSP, ja naravno: "Da, da, sve što može, tu smo" 🤪, i on: "I ti ako ti nešto treba"... ijaoo moram narednih dana da smislim šta mi treba, što realnije da bude...:ROFLMAO:
Gospođa ministarka Mrm???

Mene ne rade tako ti u fensi odelima, ja volim ove niže klase bauštelske ili sumnjvi dileri. 😆

Gospođa ministarka Mrm???
Da, Mrm ministarka koja nosi dokumenta u Min. Finansija, kurirka... :mad::mad: Vozači na odmoru, delegacija Ugande u Beogradu, nema ko, kao blizu je Min Finansija, odnesi....Ovo je bilo N/R Siniša Mali na koverti, znači mora da je privatno nešto, nikad se ne nosi na ruke, tako da ne može da se ostavlja na pisarnici, samo osobi koja je navedena na koverti, po pravilu bi trebalo da se da njemu lično, ali je javljeno da se ostavi sekretarici...to je njih i zainteresovalo šta donosim, zato smo i ušli u razgovor...i meni je ovo čudno jer nikad nisam nosio privatno nešto, ali od kad smo razmenili telefone, zaboravio sam na to da ispitam šta je u momentu... :ROFLMAO:

Back