Doctor Who
Ekspert
Kao Mića kad u LjNP Nabavi Maji karte za Fashion freak pa mora da kompenzuje gospodina od kog je nabavio ahahahahKad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija![]()
Kao Mića kad u LjNP Nabavi Maji karte za Fashion freak pa mora da kompenzuje gospodina od kog je nabavio ahahahahKad nema ljubavi, dobra je i kompenzacija![]()
HahahahahaKao Mića kad u LjNP Nabavi Maji karte za Fashion freak pa mora da kompenzuje gospodina od kog je nabavio ahahahah
Gospođa ministarka Mrm???Upravo sam došao iz kabineta Siniše Malog, nešto da odnesem, 2 top frajera u kabinetu, jedna devojka obučena i našminakna vrhunski, u fazonu gledam nju pored dva frajerabrzo oni izađoše, ostao samo jedan, stariji od njih, čini mi se, tako 40-45 godina procenjujem
razmenili smo broj, on mi je tražio telefon, ako mu treba nešto iz MSP, ja naravno: "Da, da, sve što može, tu smo"
, i on: "I ti ako ti nešto treba"... ijaoo moram narednih dana da smislim šta mi treba, što realnije da bude...
![]()
Zato više volim kad sam ja u potencijalnoj poziciji autoriteta.Ma ti u fensi odijelima su najčešće bi-curious dom top dakle DOSADNO!!!!!1
Ovde bih lupio reakcijuZato više volim kad sam ja u potencijalnoj poziciji autoriteta.![]()
Da, Mrm ministarka koja nosi dokumenta u Min. Finansija, kurirka...Gospođa ministarka Mrm???
Produkt Ekrema Jevrića i Divne DNK!!!
Da bre, već danima je Beograd u zastavama Ugande...Uganda kažeš…![]()