Stole
Ekspert
E ako gledamo na takvo spavanje, onda 5 otprilike, ne znam tacno xDU istoj sobi sa jednim.ahahahah
E ako gledamo na takvo spavanje, onda 5 otprilike, ne znam tacno xDU istoj sobi sa jednim.ahahahah
MnjamMože i tema tip muškarca, ja imam raznih nekih varijacija tu, ali uglavnom bears.
Ovako nešto:
![]()
Ćelave bradonje su zaista sve, a i ćelavi momci generalno.![]()
Petre, zasto si okacio svoju sliku?Može i tema tip muškarca, ja imam raznih nekih varijacija tu, ali uglavnom bears.
Ovako nešto:
![]()
Ćelave bradonje su zaista sve, a i ćelavi momci generalno.![]()
Zvuči ko Vinky!!!!1Što se forumske osobe tiče jednoj sam ispunio želju kako je naveo “da proba forumsku zvezdu”.
Baš je bio seljak, al ajde nek je čašćen.
Znam da sam to ja!!!Ima jedan forumaš koji mi je oduvijek baš baš napet i probala bih svašta sa njim, ali to će ostati tajna koju sa sobom nosim u grob.![]()
VRIŠTIM, volim što znam ko je taj forumski seljak!!!Što se forumske osobe tiče jednoj sam ispunio želju kako je naveo “da proba forumsku zvezdu”.
Baš je bio seljak, al ajde nek je čašćen.
Ti si moja ljubav stara, ti si dunja sa ormaraZnam da sam to ja!!!
Pa isto... mada bilo bi ih više da sam svakome davao ko je teo lolDa preformulisemo pitanje, sa koliko forumasa ste spavali?
Kod mene je odgovor sa dva.
Ti si moj zlatni retriver čiju dlaku negujem!Ti si moja ljubav stara, ti si dunja sa ormara
Sladoled koji jedem upravo mi je na nos izašao, budaloTi si moj zlatni retriver čiju dlaku negujem!
Moja rasa je rumunska patuljasta kurviiica.Sladoled koji jedem upravo mi je na nos izašao, budalo
Ja sam više bigl
Ima jedan forumaš koji mi je oduvijek baš baš napet i probala bih svašta sa njim, ali to će ostati tajna koju sa sobom nosim u grob.![]()
Lignjo, meni da neka nepoznata Osoba upadne u DM i krene da mi priča da sam lep, i ja bih iskreno blokirao. Nije do komplimenta, nego do načina... Socijalne igrice se moraju igrati, nepisana socijalna pravila se moraju poštovati, inače ispadaš čudak i stvaraš neprijatne situacije.Zapratio sam bio jednog prezgodnog momka koji je navodno gej, i blokirao me zbog komplimenata.