Ljubav, navika, panika

Može i tema tip muškarca, ja imam raznih nekih varijacija tu, ali uglavnom bears.

Ovako nešto:

Bears_06.jpeg

Ćelave bradonje su zaista sve, a i ćelavi momci generalno. 💦
Mnjam

Obožavam te brđane i drvoseče

Ja nemam neki određeni tip, svašta mi se može svidjeti i ništa mi se ne mora svidjeti.

A što se forumskih švaleracija tiče, nisam iskusila i ne mogu da komentarišem, ali imam jedan trenutak istine:

Ima jedan forumaš koji mi je oduvijek baš baš napet i probala bih svašta sa njim, ali to će ostati tajna koju sa sobom nosim u grob. :love:

Nemam neki tip jer me energija nečija pre zavede al raspon ide od od jedne do druge fotke milion podgrupa!

IMG_3077.jpeg
IMG_3078.jpeg

Last edited:
Zapratio sam bio jednog prezgodnog momka koji je navodno gej, i blokirao me zbog komplimenata. 😏😏😏

Znaci ovo mi je za nauk da NIKAD VISE NIKOM NE UPUTIM BILO KAKVE KOMPLIMENTE, jer se komplimenti ovde dozivljavaju kao uvrede.

A inace lik izgleda brutalno.

Screenshot_20230720_221112_Instagram.webp

Zapratio sam bio jednog prezgodnog momka koji je navodno gej, i blokirao me zbog komplimenata.
Lignjo, meni da neka nepoznata Osoba upadne u DM i krene da mi priča da sam lep, i ja bih iskreno blokirao. Nije do komplimenta, nego do načina... Socijalne igrice se moraju igrati, nepisana socijalna pravila se moraju poštovati, inače ispadaš čudak i stvaraš neprijatne situacije.

Back