Ljubav, navika, panika

Mislim da nema gej lika koji barem jednom nije bio zaljubljen do ušiju u strejt druga/poznanika lol
Imao sam dva slučaja gde nisam mogao da kontrolišem to što osećam 😂
Kod jednog nikad nisam otkrio da je to u meni, dok kod drugog sam probao pa je došlo do eksperimenta.😆
Al ipak smo ostali drugari posle toga jer je evidentno bilo da ga ne privlači to nego je eto hteo da proba već kad se našla prilika.

Jako volim kad čujem da u Srbiji ima strejt tipova koji su u stanju da se ne vode onom toksičnom 'masculinity' i dozvole sebi eksperimentisanje kako bi samo bili sigurniji u svoju seksualnost, i time imali normalan stav prema tuđim i različitim seksualnostima.

Jako volim kad čujem da u Srbiji ima strejt tipova koji su u stanju da se ne vode onom toksičnom 'masculinity' i dozvole sebi eksperimentisanje kako bi samo bili sigurniji u svoju seksualnost, i time imali normalan stav prema tuđim i različitim seksualnostima.
Poneki slučajevi postoje. Što mi je potpuno normalno da se prepustiš eksperimentu, nisi ti manje muško i manje strejt ako si u jednom momentu probao. Pa nebrojano nas je i sa ženama probalo da bismo proverili da li smo sigurno gej.
Treba normalizovati sexual fluid situacije.

Kolega ima druga koji se ne grli sa muškarcima, koja je to nesigurnost u svoju seksualnost...
Meni je to nezrelo koliko i ono čuveno "da sam žensko bio BiH lezbejka". Misle da iskazuju time svoju muškost, zapravo pokazuju samo nesigurnost i nezrelost. Mada, mislim da tu ima i toga da su jednostavno zatucani.

Ovo Drkovo još nisam čuo i zgrožen sam, ali obzirom da smo u Srbiji ne čudi me uopšte.

Meni je to nezrelo koliko i ono čuveno "da sam žensko bio BiH lezbejka". Misle da iskazuju time svoju muškost, zapravo pokazuju samo nesigurnost i nezrelost. Mada, mislim da tu ima i toga da su jednostavno zatucani.

Ovo Drkovo još nisam čuo i zgrožen sam, ali obzirom da smo u Srbiji ne čudi me uopšte.
Podseti me na onu pesmu, da je musko zvala bi se Dusko.
Perite guze, ljudi. 🙏🏼😭
Kao neko ko se grozi prljavstine, podrzavam.

Bila je jedna fenomenalna grupa na FB 'Fellas, is it gay if...' gde su tipovi pitali ostale tipove da li je nešto što rade gej ili ne, to je bilo pišanje od smeha lol

Meni je ovo prijateljica jednom ispričala, da li se radi o istoj osobi? 😆😆
Sumnjam :D Ovo je bilo u srednjoškolskom domu hahahah

Ma gluposti te stranice. To je samo nabijanje kompleksa.

Kazem vam, nema homofobicnijeg naroda od Srba iz Jablanickog okruga. Verujte mi.

Ali to da strejtaši određuju šta je gej, a šta ne totalna nebuloza.
Pre svega mi imamo to pravo glasa da odredimo, a ne da nam naturaju neku “kulturu” koju nismo sami osmislili.

Ma gluposti te stranice. To je samo nabijanje kompleksa.

Kazem vam, nema homofobicnijeg naroda od Srba iz Jablanickog okruga. Verujte mi.
Ima, narod u Ugandi npr. tamo od Skoro možeš dobiti doživotni zatvor zbog homoseksualnosti, čak i smrtnu kaznu

Pa kako da ne tvrdim kad oni jedva cekaju da kazu rec peder i da odmah krenu da vredjaju.

Da cuju za smrtnu kaznu ili dozivotni zatvor, u najvece bi ti podrzali, da ne pricam o tzv. "konverziji" o kojoj sam pricao nedavno zbog filma "Boy Erased".

Back